Oficialii CSA Steaua se vor enerva. Ce a zis Lăcătuş despre echipa lui Gigi Becali

Marius Lăcătuş este coordonatorul secţiei de fotbal a CSA Steaua, dar nu ezită să folosească denumirea de "Steaua" atunci când face referire la formaţia finanţată de Gigi Becali.

"Fiara" a vorbit despre lupta pentru titlu în acest sezon competiţional şi a dezvăluit în ce condiţii poate spera Dinamo la prima poziţie.

"Cred că Viitorul, dacă vrea să îşi păstreze şansele, trebuie să câştige acest joc. Dacă nu îl va câştiga, cred că şansele lor vor scădea foarte mult. Dinamo? În funcţie de rezultate. Dacă va şti să profite de un eventual rezultat care să le convină în jocul dintre Steaua şi Viitorul, sau dacă va reuşi o victorie împotriva celor de la FCSB, atunci sigur că vor intra şi ei în lupta pentru titlu", a spus Lăcătuş pentru sport.ro.

Întrebat de ce a folosit "Steaua" şi "FCSB" în aceeaşi frază, fostul mare jucător al echipei "roş-albastre" a declarat: "Le mai schimb, aşa, să nu se plictisească lumea cu un singur nume."

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Steaua-Viitorul, luni, ora 20:30, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695