Sport

Oficialii de la Gloria Bistriţa, prima reacţie după ce au luat locul Coronei în grupele EHF: “O decizie logică. Este incredibil ce s-a întâmplat la Braşov. Inimaginabil!”. EXCLUSIV

10.12.2019 | 12:40
Oficialii de la Gloria Bistrita prima reactie dupa ce au luat locul Coronei in grupele EHF O decizie logica Este incredibil ce sa intamplat la Brasov Inimaginabil EXCLUSIV
ADVERTISEMENT

Gloria Bistriţa a fost promovată în grupele EHF în locul Coronei Braşov, echipă exclusă din competiţie după scandalul de dopaj. Bistriţa a pierdut în turul trei împotriva Coronei şi EHF a decis ca echipa lui Horaţiu Paşca să meargă în locul braşovencelor în grupele competiţiei. 

Oficialii de la Gloria Bistriţa, prima reacţie după ce au luat locul Coronei în grupele EHF: “Este logic”

Antrenorul Gloriei Bistriţa, Horaţiu Paşca, a vorbit pentru FANATIK despre această decizie: “Este o decizie logică având în vedere ceea ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Nu ştiu de ce mă întreabă toată lumea dacă suntem pregătiţi să jucăm în grupe, în condiţiile în care noi am jucat în preliminariile şi aveam obiectiv calificarea. Da, suntem pregătiţi şi a fost unul dintre obiective.

Ceea ce s-a întâmplat la Braşov este inimaginabil. Un amatorism total al celor de acolo. Nu ştiu cum a fost posibil. Dar îmi pare rău de jucătoare pentru că acolo sunt nişte jucătoare tinere, de mare perspectivă, unele dintre ele au fost titulare în echipa naţională. 

ADVERTISEMENT

Sper să nu le dea o suspendare mare. Ar fi mare păcat dacă jucătoarele ar lipsi mult timp de pe teren din cauza acestui incident. Oricum, este incredibil ceea ce s-a întâmplat la Braşov şi nici acum nu îmi vine să cred. dar îmi pare rău pentru jucătoare”, a spus Paşca pentru FANATIK.

Gloria, fără vacanţă de Sărbători: “Jucăm restanţa cu Măgura Cisnădie cu 2 zile înainte de Revelion”

Jucătoarele lui Horaţiu Paşca nu vor avea o mare pauză de sărbători, în condiţiile în care au programată o restanţă cu 29 decembrie: “Vom juca restanţa cu Cisnădie pe două zile înainte de Revelion.

ADVERTISEMENT

Nu avem ce face, a fost cea mai bună variantă pentru noi. Nu o să facem cantonamente, ne pregătim prin săli şi pe la meciuri”, a spus Paşca.

Gloria Bistriţa va juca în grupa C din Cupa EHF alături de MKS Lublin (Polonia), Erd (Ungaria) şi Odense (Danemarca). MKS Lublin este o fostă adversară a lui CSM Bucureşti din grupele EHF Champions League. Elevele lui Adi Vasile nu au avut probleme, reuşind o dublă victorie: 28-19 şi 35-19.

ADVERTISEMENT

Corona Braşov a fost exclusă din toate competiţiile după scandalul de dopaj izbucnit în luna noiembrie. 17 jucătoare au fost suspendate temporar după ce au folosit metode de recuperare cu laser intravenos, procedură interzisă de regulamentele WADA.

Sportivele sunt suspendate de Agenţia Naţională Anti-Doping şi Federaţia Română de Handbal şi la finalul anchetei îşi vor afla pedepsele.

 

 

 

ADVERTISEMENT