Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Oficialii FC Argeș explică motivul pentru care au cerut să mute returul cu Dinamo, din barajul de promovare/menținere în SuperLiga, în alt oraș. Video exclusiv

Daniel Stanciu, directorul sportiv al lui FC Argeș, a dezvăluit motivele surprinzătoare pentru care returul barajului cu Dinamo a fost mutat la Mioveni.
31.05.2023 | 17:25
Oficialii FC Arges explica motivul pentru care au cerut sa mute returul cu Dinamo din barajul de promovarementinere in SuperLiga in alt oras Video exclusiv
FC Argeș - Petrolul Ploiești 3-0 este ultimul meci din istoria vechii arene „Nicolae Dobrin”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu i-a distrus pe jucătorii lui FC Argeș după umilința istorică împotriva lui Dinamo, iar oficialul „alb-violeților” a explicat de ce partida a fost mutată la Mioveni.

Daniel Stanciu a dezvăluit motivele pentru care FC Argeș – Dinamo se disputa la Mioveni: „N-aveam siguranță că va funcționa”

Daniel Stanciu a spus la FANATIK SUPERLIGA de ce returul barajului nu se va mai juca la Pitești: „Aveam o problemă: stadionul a intrat în procesul de dezafectare, pentru că știți foarte bine că va fi dărâmat și s-a întâmplat ceva la nocturnă. N-aveam siguranță că va funcționa pe tot parcursul jocului”.

ADVERTISEMENT

Oficialul lui FC Argeș a dezvăluit că arena „Nicolae Dobrin” va fi istorie în scurt timp: „Atunci am contactat și federația și am luat în calcul să mutăm jocul la Mioveni. Alibiuri dacă vrem, putem să găsim toată ziua! Peste două săptămâni va fi și demolat. De-asta a și început dezactivarea și dezafectarea”.

Directorul sportiv al piteștenilor a vrut să lămurească și subiectul „bătăii” dintre jucători români și străini„Lucrurile astea se întâmplă. Nu s-au bătut, a fost o altercație, mai mult verbală. N-a fost nici prima și nici ultima din acest sezon, cel puțin de când sunt eu aici. Acuma nu poți să spui că a fost dezastru pe Național Arena că s-au certat doi jucători. S-au certat și la Bayern Munchen și au luat campionatul într-un final”.

ADVERTISEMENT

Daniel Stanciu, acuze grave la adresa jucătorilor lui FC Argeș: „E anormal să te prezinți așa”

Daniel Stanciu i-a făcut praf pe jucătorii lui FC Argeș și e uluit de prestația lor: „Sunt prea bulversat de ce s-a întâmplat în ultima vreme aici și de anumite declarații. Stau și mă gândesc dacă meciul disputat pe Național Arena a fost real sau nu. Pentru că e ireal ce s-a întâmplat.

FC Argeș n-a pierdut, a făcut un sezon chiar foarte slab, dar nu poți să pierzi la scorul ăsta în fața unei echipe de Liga 2, cu tot respectul pentru Dinamo, care a terminat pe locul patru. E prea mult!

ADVERTISEMENT

Odată cu meciul nostru câștigat cu 3-0 cu Petrolul cu o săptămână înainte, tragi linie, puteai să salvezi totul prin două jocuri cu o echipă de liga a doua. Nu era campioana sau vicecampioana, era o echipă care a terminat pe locul patru! O echipă de Liga 2!”.

„Dacă echipa noastră Elite 19 se prezenta la meciul cu Dinamo, nu cred că pierdea la scorul acesta!”

Daniel Stanciu e convins că și o echipă formată din juniori ar fi încasat mai puține goluri: „Eu nu înțeleg, pentru că e anormal să te prezinți de așa manieră la un asemenea meci, chiar și amical. Dacă echipa noastră Elite 19 se prezenta la meciul cu Dinamo, nu cred că pierdea la scorul acesta. Cu tot respectul și cu toată aprecierea pentru jucătorii de la Dinamo, care efectiv și-au dat viața. Nu pot să spun, că aș fi nebun, în condițiile în care nu am absolut nicio informație. Dar nu te poți comporta de așa manieră.

ADVERTISEMENT

Și de-asta m-a deranjat și declarația lui Calcan de după joc. După o astfel de partidă, după o asemenea rușine, nu știu dacă poți să-ți găsești vreun alibii. Vii după 39 de partide să spui că sunt niște probleme în vestiar. Ar fi multe de spus, dar mai avem un joc retur și apoi vom trage linie.

VIDEO MAI JOS: 

M-au deranjat și declarațiile de aseară ale lui Jean Vlădoiu, pentru că e un om la care am ținut și pe care l-am susținut foarte mult. Am vorbit și după. E ușor să arunci cu pietre, dar totuși, de la începutul sezonului și până acum nu poți să spui că unii au făcut lucrurile bune și altcineva nu. Deci toată lumea e vinovată! E clar că de la început s-au făcut lucrurile un pic anormal, neprofesionist și trebuie să ni le asumăm. E ușor să vii să spui că nu ai fost acolo”.

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT
Tags: