Sport

Oficialii FCSB, nemulțumiți de convocările pentru echipa națională: „Poate intră cei de la CSA Steaua să-i accidenteze!”

MM Stoica este nemulțumit de convocările pentru meciurile amicale ale echipelor naționale, fiind de părere că jucătorii FCSB-ului pot fi accidentați.
14.11.2022 | 21:45
Oficialii FCSB nemultumiti de convocarile pentru echipa nationala Poate intra cei de la CSA Steaua sai accidenteze
Oficialii FCSB, nemulțumiți de convocările pentru echipa națională. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României se gândește că poate jucătorii de la CSA Steaua vor intra mai dur asupra lui David Miculescu sau Octavian Popescu la meciul amical cu naționala U21.

Oficialii FCSB, nemulțumiți de convocările pentru echipa națională

MM Stoica este nemulțumit de convocările pentru echipa națională, avertizând că se poate întâmpla ca din ură pentru FCSB, jucătorii de la CSA Steaua să joace dur împotriva lui David Miculescu și Octavian Popescu, la meciul amical contra României U21.

ADVERTISEMENT

„Tavi Popescu și David Miculescu joacă la U21, ceea ce nu e o problemă, dar naționala va avea mari meciuri cu CSA Steaua și cu FC Argeș.

Naționala U20, cea care se antrenează degeaba, că nu joacă nicăieri, are meci cu Italia. Nu înțeleg lucrurile astea.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte nemulțumiți. Poate se accidentează… Poate intră cei de la CSA Steaua mai tare, să-i accidenteze”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

Concluziile lui MM Stoica după FC U Craiova – FCSB 0-2

MM Stoica a continuat și a analizat și victoria obținută de FCSB în duelul cu FC U Craiova, scor 2-0: „Nu avem cum, trebuie să avem antrenor cu licență Pro, Pintilii va fi antrenor secund.

ADVERTISEMENT

Nu vine nimeni cu un alt staff. Doar dacă vine altcineva care a demonstrat că e mai bun decât Neubert sau Popa. Să fim serioși

Nu a fost simplu deloc. Dădeam impresia că echipa lui Napoli nu poate marca, dar simțeam că e ziua noastră. Au dreptate când spun că golurile noastre au fost marcate cu șansă, șutul lui Tavi Popescu a fost deviat în poartă”.

ADVERTISEMENT

„Dawa a marcat cu toate părțile corpului: cu dreptul, stângul, capul, pieptul și cu abdomenul”, a mai spus managerul general al vicecampioanei României.

Helmuth Duckadam i-a dat dreptate lui MM Stoica

Helmuth Duckadam i-a dat dreptate lui MM Stoica și este de părere că „tricolorii” mici puteau avea alți adversari: „Sunt de acord cu Mihai Stoica!

Dacă tot faci amicalele astea, joacă cu Moldova sau cu altcineva, nu cu CSA Steaua și FC Argeș”.

„Mai bine lasă-i acasă. Aici sunt de acord cu Mihai Stoica”, a mai spus „Eroul de la Sevilla”, la TV DigiSport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,78 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la FC Botoșani – FCSB. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT