Oficialii FRF, puşi la zid: “Avem un gazon superb la Bucureşti, iar ei duc naţionala pe maidan!”

Oana Pascaru   
in Fotbal intern
21/08/2016, 12:29
Oficialii FRF, puşi la zid: “Avem un gazon superb la Bucureşti, iar ei duc naţionala pe maidan!”

ROMÂNIA-MUNTENEGRU. Florin Prunea, preşedintele CSM Politehnica Iaşi, a declarat că indiferent de verdictul pe care îl dau oficialii UEFA cu privire la starea stadionului din Cluj, înaintea partidei cu Muntenegru, meciul o să aibă loc.

“Va veni o comisie de la FIFA care va verifica starea gazonului şi dacă acesta nu va corespunde standardelor atunci nu se va putea juca acolo. Cu forurile europene nu te joci. Nici în Gruia nu este totul în regulă. Peluza cea nouă nu are aviz de la ISU, iar dacă se va juca acolo se va face fără spectatori.

Nu înţeleg de ce ascundem naţionala. Nu am nimic cu cei din provincie, dar cînd ai un gazon superb cum este cel de pe Arena Naţională, de ce trebuie să duci echipa să joace pe maidan?  Iată încă o decizie care denotă lipsa de profesionalism a celor de la FRF”, a declarat Prunea.

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×