Fotbal intern

Oficialii lui CFR Cluj confirmă Fanatik! Arlauskis, out cu FC Botoșani

20.06.2020 | 12:42
Oficialii lui CFR Cluj confirma Fanatik Arlauskis out cu FC Botosani
ADVERTISEMENT

Liderul din Casa Pariurilor Liga 1, CFR Cluj, joacă sâmbătă, 20 iunie, de la ora 20:00 pe terenul Botoșanilor în etapa a patra din play-off. Clujul are la acest moment patru puncte avans peste ocupanta locului secund, Craiova și șapte peste cea a locului trei, FCSB, cu mențiunea că oltenii au un joc mai puțin.

La Botoșani a fost mereu greu pentru ardeleni în ultimele deplasări, chiar în sezonul regulat al acestei ediții de campionat moldovenii reușind să se impună cu scorul de 2-1. Așa încât Dan Petrescu privește destul de încordat această deplasare.

ADVERTISEMENT

Și are un motiv în plus să fie îngrijorat, întrucât la Botoșani nu a făcut deplasarea tocmai cel mai bun om de pe teren la victoria din etapa precedentă, acasă, cu FCSB. Este vorba de portarul lituanian Giedrius Arlauskis, autorul a cel puțin patru intervenții providențiale în victoria cu 1-o reușită în fața FCSB.

Portarul Arlauskis nu va juca pentru CFR Cluj la Botoșani

Directorul sportiv al clujenilor, Bogdan Mara, a explicat la PRO X motivul pentru care Arlauskis nu se regăsește în lotul pentru meciul de la Botoșani, informație oferită în exclusivtate de FANATIK.RO, încă de vineri seară.

ADVERTISEMENT

“Există o mică problemă medicală la Arlauskis, însă eu cred că avem variante să înlocuim și cei care intră cu siguranță ne vor ajuta. 

Problema serioasă e legată de contract

Arla este un portar de mare valoare, a demonstrat asta mereu, suntem convinși că ne va ajuta în continuare și va fi un jucător de bază în echipa noastră. “

ADVERTISEMENT

Problema, o recunoaște și Bogdan Mara vrând-nevrând, e mult mai comoplicată. Ca și George Țucudean ține de faptul că jucătorul se află la final de contract și are oferte importante.

La fel se întâmplă și în cazul lui George Țucudean

Așteptăm, e o situație mai complicată, Arla fiind la final de contract, probabil sunt multe oferte pentru el, trebuie să decidă ce e mai bine pentru el și familia lui. Devine tot mai bun pe zi ce trece, e normal să își dorească tot ce e mai bun. Noi îl vrem alături de noi în continuare!

ADVERTISEMENT

E aceeasi situatie și cu Țucudean, ne dorim, și el la fel. Sunt jucători cărora li se încheie contractele cu echipa noastră, însă vrem să îi ținem alături de noi în continuare”.

ADVERTISEMENT