Fotbal intern

Oficialii lui CFR Cluj s-au dus peste arbitri în vestiar la derby-ul cu Craiova: „Nu-ți bate joc de noi!” Exclusiv

28.06.2020 | 21:21
Oficialii lui CFR Cluj sau dus peste arbitri in vestiar la derbyul cu Craiova Nuti bate joc de noi Exclusiv
ADVERTISEMENT

Prima repriză a duelului dintre CFR Cluj și Universitatea Craiova a fost plină de acțiune, iar oltenii au intrat în avantaj după golul lui Elvir Koljic.

Tot în prima repriză, echipa lui Dan Petrescu a cerut penalty la o pătrundere a lui Valentin Costache în careu, însă Istvan Kovacs nu a arătat punctul cu var.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu i-a reproșat centralului neacordarea unui penalty, iar la pauză oficialii clujenilor s-au dus peste arbitrii pentru a le cere explicații.

Oficialii lui CFR Cluj s-au dus peste arbitri

Istvan Kovacs nu a acordat un penalty pentru CFR Cluj, moment în care tot staff-ul campioanei României a izbucnit. Mai întâi Dan Petrescu s-a certat cu arbitrii, după care oficialii clujenilor.

ADVERTISEMENT

Marius Bilașco și Ioan Ivașcu, juristul clubului, l-au apostrofat pe Istvan Kovacs în timp ce acesta se întrepta spre cabine. După ce brigada de arbitri a intrat la vestiar, cei doi oficiali şi Marian Copilu s-au dus după aceştia pentru a continua reproşurile. “Nu-ţi bate joc de noi”, au strigat oficialii lui CFR Cluj spre arbitrul Kovacs.

La pauza meciului, Ion Crăciunescu a declarat la emisiunea Fotbal Club că Istvan Kovacs trebuia să acorde penalty la faza petrecută în startul meciului din Gruia. În startul celei de-a doua reprize, Marius Bilaşco, Ioan Ivaşcu şi Marian Copilu şi-au reluat locurile în tribune.

ADVERTISEMENT

“Este o fază în care jucătorul craiovean încearcă să-i pună piciorul în față, dar lasă pulpa acolo, piciorul deplasat. După părerea mea este fault. El nu retrage decât vârful, dar pulpa o lasă în direcția de alergare a jucătorului. Este 11 metri”, a fost verdictul lui Ion Crăciunescu.

Oficialii CFR-ului certându-se cu Istvan Kovacs
Oficialii CFR-ului certându-se cu Istvan Kovacs
Oficialii CFR-ului certându-se cu Istvan Kovacs
Oficialii CFR-ului certându-se cu Istvan Kovacs
Oficialii CFR-ului certându-se cu Istvan Kovacs
Oficialii CFR-ului certându-se cu Istvan Kovacs

George Țucudean și-a luat adio de la colegii săi

FANATIK a aflat că George Țucudean nu va mai continua din următorul sezon la CFR Cluj, el mai având doar două zile de contract cu campioana României.

ADVERTISEMENT

Țucudean a refuzat prelungirea contractului cu CFR Cluj, iar bunicul său a dezvăluit pentru FANATIK ce se va întâmpla cu viitorul nepotului său.

„Pentru George și sora lui Miriam am pregătit totul la firmă. Au deja birourile lor și trebuie să se apuce de treabă. Decizia e a lui George, dar eu simt că nu va mai juca. â

Nu are de ce să mai riște dacă nu se simte în siguranță. Are o familie frumoasă, a realizat foarte multe în carieră, a luat titluri, a jucat pentru națională, acum îmi doresc mult și îl aștept să preia frâiele afacerilor familiei. Că avem multă treabă!”, a spus Gheorghe Cosma.

ADVERTISEMENT