Sport

Oficialii lui Dinamo au luat o decizie radicală și sistează orice negociere: “Omul e dus cu declaraţiile alea!”. Exclusiv

Oficialii lui Dinamo s-au arătat extrem de deranjaţi de afirmaţiile lui Ionel Ciuclea, patronul lui Daco-Getica şi omul care gestionează stadionul din Colentina. "Câinii" au sistat orice negociere pentru stadion.
26.06.2022 | 11:08
Oficialii lui Dinamo au luat o decizie radicala si sisteaza orice negociere Omul e dus cu declaratiile alea Exclusiv
Jucătorii lui Dinamo, într-un meci cu FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare urmează să fie demolat şi Dinamo trebuie să îşi găsească o nouă casă pentru Liga 2. Misiunea este una mai grea decât se aştepta toată lumea după ce variantele din Bucureşti cad una după alta.

Oficialii lui Dinamo au luat o decizie radicală: sistează orice negociere pentru stadionul Colentina: “Omul este dus cu declaraţiile alea”

Oficialii lui Dinamo îşi doreau să negocieze pentru a evolua pe stadionul din Colentina, principalul raţionament fiind faptul că echipa ar rămâne în cartier şi ar fi mai uşor să atragă suporterii şi în Liga a II-a.

ADVERTISEMENT

Doar că, după declaraţiile dure ale lui Ionel Ciuclea, patronul celor de la Daco-Getica şi omul care gestionează stadionul Colentina, oficialii dinamovişti au sistat orice negociere pentru a evolua acolo în Liga 2:

“Omul este dus cu declaraţiile alea!”, au spus oficialii clubului după ce au auzit declaraţiile lui Ciuclea. Dinamo trebuie să se reorienteze în condiţiile în care variantele pe care le aveau în vedere cad una după cealaltă.

ADVERTISEMENT

“Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate”

Declaraţia care a provocat stupoare printre cei din club a fost dată de Ionel Ciuclea, care spunea că nici “cu rachetele lui Putin” nu va permite ca Dinamo să intre pe stadionul din Colentina:

„Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile?

ADVERTISEMENT

Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

“Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin”

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin.

ADVERTISEMENT

Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz Dinamo nu are ce să caute în Colentina”, a declarat Ionel Ciuclea pentru Prosport.

Dinamo are interzis în Colentina, Cotroceni şi pe “Arcul de Triumf”

Alături de stadionul Colentina, oficialii dinamovişti s-au interesat şi de stadionul Cotroceni, însă şi din partea oficialilor de la BNR au primit răspuns negativ. Deşi inaugurat recent şi folosit doar de echipele de rugby şi naţionalele U-19, “câinii” au interzis şi pe stadionul “Arcul de Triumf”.

Pe noua şi cocheta arenă din nordul Capitalei au avut acces până acum echipele de rugby şi naţionalele de tineret şi juniori ale României. De închirierea arenei s-au arătat interesaţi şi cei de la FCSB, dar atât roş-albaştrii cât şi Dinamo au primit interzis.

În aceste condiţii, este posibil ca Dinamo să fie alungată din Bucureşti pentru Liga 2, variantă neagreată de conducere. Printre potenţiale soluţii sunt stadioanele din Voluntari şi de la Giurgiu.

  • 2025 este anul în care ar trebui să fie gata noul stadion Dinamo
  • 25.000 de locuri ar trebui să aibă noul stadion al “câinilor”
ADVERTISEMENT