Prima reacţie a clubului Dinamo după ce Raţ a ajuns la ACS Poli! Motivul pentru care a semnat cu bănăţenii

Tibi Demeter   
in Dinamo
23/03/2018, 21:27
Prima reacţie a clubului Dinamo după ce Raţ a ajuns la ACS Poli! Motivul pentru care a semnat cu bănăţenii

Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al celor de la Dinamo, a lămurit situaţia cu privire la transferul lui Răzvan Raţ la clubul din capitală în cadrul unei emisiuni sportive. Oficialul din “Ştefan Cel Mare” a dezvăluit că Raţ nu ar fi avut loc în primul 11 şi ar fi încurcat mult planurile lui Miriuţă.

“Raţ ne-a cerut acordul să se antreneze cu noi, l-am primit cu braţele deschise, iar Florin i-a explicat cum stau lucrurile, după ce au avut câteva discuţii. La negocieri de salariu nu s-a ajuns. Răzvan e un jucător extraordinar de bun, ne-ar fi ajutat mult de tot, aveam nevoie de experienţa lui, de tot ceea ce înseamnă el pentru fotbalul românesc, dar pe poziţia respectivă, din păcate, îl avem pe Olteanu. Nu cred că Raţ îşi permitea să fie rezervă în multe momente. Am fi dereglat tot mecanismul dacă îl scoteam din echipă pe Olteanu, asta pentru că el ocupă această poziţie de U21. Nu a fost vorba de nicio negociere legată de bani”, a lămurit lucrurile Dănciulescu.

Raţ a dat de înţeles că Dinamo nu l-a vrut cu adevărat

“Cei de la Timişoara au avut o dorinţa foarte mare de a mă aduce şi asta a făcut diferenţa. Când te simţi dorit e foarte important. Am avut discuţii şi cu Dinamo, dar, haideţi, să zicem că nu am ajuns la un numitor comun“, a declarat fotbalistul care a mai jucat la Rapid, Şahtior, West Ham sau PAOK.

Închide ×