Fotbal intern

Oficialii lui Dinamo, uimiți de ieșirea lui Șerdean: ”A venit cu banii?” Exclusiv

12.04.2021 | 18:42
Oficialii lui Dinamo uimiti de iesirea lui Serdean A venit cu banii Exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul președinte al clubului Dinamo București, Dorin Șerdean, și-a anunțat întoarcerea în Ștefan cel Mare, iar unul dintre oficialii ”câinilor” a vorbit pentru FANATIK și a luat în râs afirmațiile acestuia.

După amenințările lui Pablo Cortacero, acum a venit rândul lui Șerdean să iasă la atac și a anunțat că va reveni cât de curând la Dinamo, iar apoi i-a pus la zid pe fanii din Programul DDB, care au pus mâna pe conducerea clubului, dar și pe managerul sportiv Marius Nicolae.

ADVERTISEMENT

În schimb, președintele dinamoviștilor, Constantin Eftimescu, a vorbit pentru FANATIK în urmă cu câteva zile despre procesele cu Cortacero și Dorin Șerdean.

Afirmațiile lui Șerdean, comentate acid de oficialii lui Dinamo

Declarațiile uluitoare făcute de Dorin Șerdean i-au luat prin surprindere pe oficialii clubului Dinamo București, iar unul dintre aceștia a vorbit pentru FANATIK și a spus că nu mai crede niciun cuvânt venit din partea fostei conduceri.

ADVERTISEMENT

”Noi nu știm cum să acoperim datoriile de milioane făcute din pix și să mergem înainte, ne mai și amenință. Măcar dacă tot amenință că vine, aduce și banii?”, a spus unul din oamenii din conducerea lui Dinamo pentru FANATIK.

Principalul acționar al clubului Dinamo, Pablo Cortacero, a anunțat că  va veni în zilele următoare la București și va pune la punct mai multe lucruri în cadrul grupării din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

Baza de la Săftica, noua provocare pentru DDB

Fanii-acționari din programul DDB fac noi eforturi pentru salvarea bazei de pregătire de la Săftica și au două zile la dispoziție pentru a achita următoarea tranșă către ANAF. Dacă până pe 15 aprilie nu vor strânge încă 35.000 de euro, Dinamo va pierde baza, singura proprietate a clubului.

În 2019, baza de la Săftica a fost folosită de  Ionuț Negoiță drept garanție pentru plata datoriilor: „Multe cluburi fac asta, trebuia pusă o garanție. Este vorba despre o rată de 71.000 de lei pe lună, adică în jur de 17.000 de euro, spunea omul de afaceri. „E practic o eşalonare făcută către ANAF pentru taxele pe doi ani, în valoare totală de 500.000 de euro”, a mai explicat Negoiță.

ADVERTISEMENT

Antrenorul Eugen Neagoe, care a trăit o perioadă de coșmar în „Groapă”, e de părere că în cazul în care ”câinii roșii” ar retrograda nu trebuie să facă un capăt de țară din asta, dar în același timp recunoaște că nu îi dorește răul lui Dinamo.

ADVERTISEMENT