Sport

Oficialii lui FC U Craiova 1948 au clarificat situația antrenorului! Ce se întâmplă cu Nicolo Napoli

FC U Craiova 1948 a avut un sezon peste așteptări, la primul sezon al echipei de la revenirea în Casa Pariurilor Liga 1. Nicolo Napoli (60 de ani) a fost principalul artizan al acestei evoluții.
24.05.2022 | 15:39
Oficialii lui FC U Craiova 1948 au clarificat situatia antrenorului Ce se intampla cu Nicolo Napoli
Nicolo Napoli isi saluta suporterii dupa meciul de fotbal dintre Dinamo Bucuresti si FC U Craiova, contand pentru Play-out-ul Ligii 1 Casa Pariurilor, desfasurat pe Stadionul Dinamo din Bucuresti, vineri 8 aprilie 2022. © FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cu Nicolo Napoli pe bancă, FC U Craiova 1948 a terminat pe locul 10 în Casa Pariurilor Liga 1, deși, la începutul sezonului, se lupta la retrogradare sub comanda predecesorilor italianului, Adrian Mutu, Flavius Stoican și Eugen Trică.

Nicolo Napoli, așteptat să semneze prelungirea contractului cu FC U Craiova 1948

Revirimentul oltenilor a început odată cu revenirea italianului pe banca tehnică, pentru a opta oară în carieră. Contractul lui Napoli îl expiră în vara lui 2022, dar conducerea vrea să îi prelungească înțelegerea.

ADVERTISEMENT

Negocierile vor avea loc în perioada următoare, lucru confirmat șide președintele Marcel Pușcaș.

„Nicolo Napoli este plecat în vacanță, oferta noastră de prelungire a contractului este la el, va semna sigur când se întoarce din vacanță”, a declarat Marcel Pușcaș, prezent la alegerile pentru președinția LPF.

ADVERTISEMENT

Totodată, FC U Craiova 1948 le-a oferit un nou angajament și mai multor fotbaliști importanți.

„Fotbal Club Universitatea 1948 anunţă faptul că, în cursul acestei săptămâni, au fost activate clauzele de prelungire ale contractelor pentru următorii jucători:

  • Răducu Mogoşanu
  • Lorenzo Paramatti
  • Dominik Kovacic
  • Jeremy Huyghebaert
  • Vlad Achim
  • Claudiu Bălan
  • William Baeten
  • Benjamin Van Durmen
  • Andrea Compagno
  • Samuel Asamoah
  • François Marquet
  • Ionuț Zanfir
ADVERTISEMENT

În ceea ce îi priveşte pe ceilalţi jucători ale căror nume nu au fost menţionate mai sus, aceştia se află în continuare sub contract cu clubul nostru.

De asemenea, tehnicianului italian, Nicoló Napoli, i-a fost propus un nou contract iar negocierile urmează să se finalizeze până la data reunirii lotului”, se arată în comunicatul emis de FC U Craiova 1948.

ADVERTISEMENT

Antrenorul italian l-a impresionat pe un fost căpitan al echipei lui Adrian Mititelu

Despre Nicolo Napoli a vorbit și Mihai Dina (36 de ani). Fostul căpitan al alb-albaștrilor a oferit în exclusivitate un interviu pentru FANATIK în care l-a lăudat pe tehnicianul italian.

„Aducerea lui Nicolo Napoli a fost o mișcare bună pentru FC U Craiova 1948. Au câștigat multe meciuri și s-au ridicat în clasament cu el pe banca tehnică. El știe echipa, orașul și tot ce se întâmplă în Craiova și consider că a fost o alegere bună a conducerii.

Eu cred că va continua la FC U Craiova, pentru că a avut rezultate la echipă. Cu siguranță, acesta va discuta cu Adrian Mititelu și vor ajunge la un numitor comun, pentru prelungirea contractului. Nicolo Napoli nu a avut niciodată probleme cu Adrian Mititelu, se înțeleg foarte bine. Merită să fie pe bancă și în sezonul viitor, e de apreciat ce s-a întâmplat în a doua parte la FC U Craiova.

Nicolo Napoli a venit într-un moment greu la FC U Craiova, iar cu el echipa a câștigat multe puncte cu el pe bancă. Nu mai contează ce a fost în trecut, ci doar ce se va întâmpla în sezonul viitor. În sezonul următor, Nicolo Napoli ar trebui să o califice pe FC U Craiova în play-off”, a declarat Mihai Dina, în exclusiviate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT