Fotbal international

Oficialii lui U Craiova, săgeți către Carlos Fortes după eliminarea din Europa League. “Dacă era Koljic, altul era deznodământul meciului!”

Autori: Claudiu Ilie, Iuliana Spirache | 16.08.2019 | 09:35
Oficialii lui U Craiova, săgeți către Carlos Fortes după eliminarea din Europa League.
Carlos Fortes într-un meci al Universității Craiova. Oltenii, săgeți către atacantul portughez. Sursă foto: sportpictures.eu

Universitatea Craiova a fost eliminată de AEK Atena din Europa League, toate acestea după ce grecii s-au impus cu scorul general de 3-1, iar oltenii au trimis săgeți către atacantul Carlos Fortes, cel care nu a reușit să impresioneze în partida jucată împotriva Grecilor.

Oficialii lui U Craiova, săgeți către Carlos Fortes după eliminarea din Europa League

Pavel Badea, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova, susține că altul era deznodământul meciului retur cu AEK Atena dacă Elvir Koljic era apt să joace. Astfel, acesta a lăsat să se înțeleagă că Carlos Fortes nu a impresionat și nu a dat randamentul așteptat de olteni. În turul din Bănie, AEK s-a impus cu scorul de 2-0, iar meciul din Grecia s-a terminat la egalitate, scor 1-1.

Am dat dovadă de naivitatea. Se putea obţine mai mult. Am ratat foarte mult pentru că unii jucători au prins o formă nefericită. La fel a fost şi cu aribtrii. Am avut penalty şi gol anulat în mod eronat. Am avut 3-4 ocazii mari. Din păcate, Fortes trece printr-o perioadă neagră. E jucătorul nostru şi ne-am fi dorit să ne ajute mai mult. A ratat două ocazii mari. Dacă era Koljic, altul era deznodământul meciului, a spus Pavel Badea, președintele Clubului Sportiv Universitatea Craiova.

Carlos Fortes în meciul Universitatea Craiova - AEK Atena. Sursă foto: sportpictures.eu
Carlos Fortes în meciul Universitatea Craiova – AEK Atena. Sursă foto: sportpictures.eu

Sorin Cârțu, atac la adresa arbitrajului de la meciul AEK – Craiova

Sorin Cârțu a vorbit și el despre meciul retur cu AEK Atena, iar oficialul echipei Universitatea Craiova susține că formația din Bănie a fost defavorizată de arbitraj. Fostul antrenor al oltenilor crede că echipa pregătită de Corneliu Papură putea să întoarcă rezultatul în Grecia.

“În repriza a doua, ce dracu, au avut ăștia niște faze prin minutul 95 și 96. Au fost vreo patru, cinci situaţii incredibile, plus un penalty pe care arbitrul nu l-a dat. Am pierdut o mare şansă să scriem istorie. Ar fi fost una dintre cele mai mari surprize, să pierzi cu 2-0 acasă şi să vii aici să baţi cu 5-2, nu ar fi mirat pe nimeni la modul cum s-a jucat. Au fost nişte momente în care puteai să întorci rezultatul negativ de la Craiova şi să faci aici o calificare istorică”, a spus Sorin Cârţu la Telekom Sport.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!