Sport

Oficialii NBA, cadou surpriză pentru jucători: acces gratuit la site-urile pentru adulți!

04.07.2020 | 14:40
Oficialii NBA cadou surpriza pentru jucatori acces gratuit la siteurile pentru adulti
Oficialii NBA fac orice pentru a termina sezonul. Acces la siteurile porno pentru jucătorii și antrenorii care merg la Orlando. LeBron James e VIP-ul celor prezenţi la Orlando
ADVERTISEMENT

Sezonul NBA va fi dus la bun sfârșit, cu toate că în ultimele săptămâni au apărut destule cazuri de infectări cu coronavirus în rândul jucătorilor, unele echipe având chiar și câte doi sau trei sportivi obligați să intre în cele 14 zile de izolare.

De asemenea, există vedete care deși au peste 2 m înălțime și cântăresc lejer minim suta de kilograme, au decis să se protejeze pe ei și familiile lor, optând, pentru că au avut acest drept, să nu meargă la Orlando, în Florida, acolo unde se vor desfășura toate meciurile rămase din acest sezon.

ADVERTISEMENT

Este pentru prima dată în istoria NBA când se recurge la această soluție, de a duce absolut toate partidele într-o singură locație, unde vor fi trei terenuri la standarde ultramoderne pentru desfășurarea meciurilor rămase. Și pentru ca jucătorii și antrenorii, dar și toate persoanele care vor face parte din delegațiile echipelor prezente, să se simtă cât mai bine, oficialii NBA oferă un cadou absolut neașteptat și de neconceput în condiții normale pentru o manifestare sportivă la asemenea nivel.

Recompense nemaintâlnite din partea NBA pentru cei prezenţi la încheierea sezonului

Pur și simplu, toți cei care vor fi prezenți la Oerlando vor fi recompensați cu un card de acces pentru site-urile de adulți, care să îi facă să uite de multe dintre incovenientele situației în care se află acum și de faptul că pentru prima oară în cariera lor vor juca în fața unor tribune goale, lucru care, o spun cei mai mulți, îi deranjează în cea mai mare măsură.

ADVERTISEMENT

Sunt așteptate să locuiască la început în stabilimentul uriaș de la Dinsey World în jur de 1500 de persoane, incluzând aici jucători, antrenori, staff medical și conducători de cluburi.

Organizarea a costat peste 130 de milioane euro

Toate pregătirile pentru asigurarea condițiilor necesare pentru desfășurarea pregătilor și a partidelor i-au costat pe organizatori, cu bani veniți mai mult de trei sferturi de la NBA, suma de 130 milioane euro.

ADVERTISEMENT

Fiecare participant va primi un card de acces pe baza căruia va putea deveni membru al site-ului de adulți, va putea viziona special pentru el programe de videochat și va putea chiar conversa cu vreuna dintre fetele care sunt angajatele site-ului, inclusiv cu cameră video.

Pot veni şi familiile celor care fac parte din delegaţiile cluburilor

Nu se precizează până unde vor merge serviciile fetelor care vor putea fi urmărite în acțiune pe site-urile de adulți, însă și așa este pentru prima dată în istoria unei competiții sportive de asemenea anvergură când cei prezenți primesc astfel de recompense.

ADVERTISEMENT

În același timp însă, tot în premieră, jucătorilor sau celor care fac parte din delegații le este permis ca în locul site-ului de adulți să opteze pentru a veni însoțiți pe durata turneului de familiile lor, soții și copii.

ADVERTISEMENT