Sport
notix pixel id

Oficialii U Craiova exultă după jocul echipei: „E doar meritul antrenorului!”

Sorin Cârțu, oficialul celor de la Universitatea Craiova, exultă după jocul echipei.
22.10.2021 | 23:24
Oficialii U Craiova exultă după jocul echipei: „E doar meritul antrenorului!”
Oficialii U Craiova, exultă după jocul echipei: „E doar meritul antrenorului!”. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Președintele oltenilor consideră că meritul pentru jocul bun al echipei este doar al lui Laurențiu Reghecampf, pe care l-a lăudat după victorie cu Chindia Târgoviște, scor 1-0.

Sorin Cârțu s-a bucurat și la golul lui Andrei Ivan, despre care a spus că este o reușită de atacant adevărat. Totodată, l-a propus și pe Valerică Găman la naționala României.

Oficialii Universității Craiova exultă după jocul echipei

Sorin Cârțu este mulțumit de jocul Universității Craiova, iar oficialul oltenilor îl laudă pe Laurențiu Reghecampf pentru felul în care a reușit să transforme echipe, care are o serie de cinci victorii consecutive:

ADVERTISEMENT

„Atacantul asta face în fața porții, ce a făcut Ivan și-a surprins adversarul. Dacă se marca din penalty, s-ar fi jucat altfel. Mereu când ai un avantaj mai devreme, joci mai bine.

Avem o organizare a jocului ceva mai aproape de ce se cere la nivelul jucătorilor noștri. E numai meritul antrenorului pentru ce se întâmplă, deciziile sunt numai ale lui, iar echipa arată bine”.

ADVERTISEMENT

„I l-aș recomanda pe Găman lui Mirel la națională, poate fi o soluție pe zonă centrală”, a mai spus Sorin Cârțu, la TV DigiSport.

Laurențiu Reghecampf a fost mulțumit de victoria cu Chindia

La finalul meciului din deplasare cu Chindia Târgoviște, Laurențiu Reghecampf, antrenorul Craiovei, a recunoscut că este mulțumit de evoluția elevilor săi, având în vedere și forța defensivă a adversarilor:

ADVERTISEMENT

Ei au avut o bară, o ocazie mare, dar am avut multe șanse. Cred că am avut foarte multe șanse și cred că dacă marcam din penalty jocul se schimba total și îi obligam să joace fotbal.

E foarte greu să joci împotriva unei astfel de echipe, nu mă refer la ceva negativ legat de ei.

Ceea ce fac, fac foarte bine, sunt foarte compacți, dar nouă ne e greu să jucăm împotriva unei asemenea echipe”.

ADVERTISEMENT

„Dacă reușim să câștigăm meci de meci, o să reușim să ajungem acolo în frunte, ne dorim și Cupa României”, a mai spus Laurențiu Reghecampf la finalul meciului.


ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik