Fotbal intern

Oficialii Universității Craiova, mulțumiți de Marinos Ouzounidis: „O schimbare radicală!” Exclusiv

17.03.2021 | 16:57
Oficialii Universitatii Craiova multumiti de Marinos Ouzounidis O schimbare radicala Exclusiv
ADVERTISEMENT

Oltenii sunt mulțumiți de treaba pe care o face Marinos Ouzounidis la Universitatea Craiova. Oficialul echipei din Băniei, Silvian Cristescu, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că tehnicianul grec a produs o schimbare radicală la echipă, iar rezultatele demonstrează acest lucru. 

În ultimul meci înainte de pauza provocată de acțiunile echipei naționale, Universitatea Craiova s-a impus cu 2-0 în fața formației UTA Arad. Dan Nistor și Alexandru Tudorie au punctat pentru „alb-albaștri”.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lista jucătorilor care vor trebui să ducă greul în startul preliminariilor pentru Cupa Mondială din Qatar. Craiova îi dă pe căpitanul Nicușor Bancu și pe Alexandru Cicâldău, în timp ce pe lista de rezervă se află Alexandru Mateiu și Andrei Ivan.

Marinos Ouzounidis face treabă bună la U Craiova. Silvian Cristescu: „A produs o schimbare radicală la echipă”

Echipa din Bănie arată din ce în ce mai bine, iar rezultatele nu întârzie să apară. Universitatea „a scăpat” și de victoriile „italienești” cu 1-0, iar în ultimele jocuri, „alb-albaștrii” au demonstrat că pot fi din ce în ce mai periculoși în fața porții. Ba mai mult, pe plan defensiv, Craiova este aproape perfectă. În ultimele 10 meciuri, oltenii au încasat doar un gol.

ADVERTISEMENT

Fostul mare jucător al Universității Craiova, Silvian Cristescu, este de părere că Marinos Ouzounidis a schimbat radical jocul echipei: „Antrenorul a produs o schimbare radicală la nivelul echipei. Se vede organizarea, se văd progresele. E foarte important ceea ce se întâmplă la echipă în acest moment. Sperăm să fie cât mai bine, s-a văzut de la etapă la etapă cum echipa joacă mai bine. Eu mă bucur foarte mult că Ouzounidis face o treabă foarte bună.

În ultima vreme, Andrei Ivan și Paul Papp au arătat un alt joc și se vede că sunt într-o formă foarte bună. Avem o pauză competițională acum. Joacă echipa națională…nu știu dacă ne ajută această pauză, dar acesta este programul și trebuie să ne adaptăm la el,” a declarat Silvian Cristescu pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Nicușor Bancu și Alexandru Cicâldău merg sub comanda lui Mirel Rădoi. Cristescu are încredere în selecţioner: „A venit și la noi la meciuri, el știe ce trebuie să facă.”

Se apropie momentul în care echipa națională debutează în preliminariile Cupei Mondiale, iar primele trei meciuri sunt esențiale pentru ca România să rămână în calcule pentru primele două locuri. Selecționerul Mirel Rădoi a anunțat lotul pe care se baza în jocurile cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, iar printre jucătorii convocați se enumără și doi jucători de la Universitatea Craiova, Nicușor Bancu și Alexadru Cicâldău.

„Așa a considerat selecționerul Mirel Rădoi. Nu putem să comentăm prea mult asupra acestui aspect, el știe ce trebuie să facă acolo. A venit la mai multe meciuri ale Universității. Eu am încredere în el și sper să aibă rezultate. Eu sper să câștigăm, să începem cu dreptul pentru că este foarte important pentru șansele noastre. Ne trebuie și puțin noroc, așa e fotbalul.” a mai spus oficialul oltenilor.

ADVERTISEMENT

Știința trimite doi jucători și la Campionatul European destinat jucătorilor sub 21 de ani. Astfel, Ștefan Vlădoiu și Alexandru Cîmpanu vor încerca să egaleze performanța „tricolorilor mici” din urmă cu doi ani. „Adi Mutu este un antrenor bun. Trebuie să facem o figură frumoasă și la EURO, o competiție importantă pentru țara noastră,” a adăugat Cristescu.

Fostul căpitan al Universității Craiova și unul dintre cei mai importanți fotbaliști ai Băniei în anii 90, Silvian Cristescu, a îmbrăcat tricoul galben al echipei naționale în cinci rânduri.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – U Craiova: 1,95 este cota pentru “ambele echipe marchează”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT