Fotbal intern

Oficialii Universităţii Craiova nu consideră că Liga 1 poate continua dacă va mai exista un caz COVID-19: “E foarte greu să se încheie pe teren!”. Exclusiv

16.06.2020 | 17:41
Oficialii Universitatii Craiova nu considera ca Liga 1 poate continua daca va mai exista un caz COVID19 E foarte greu sa se incheie pe teren Exclusiv
ADVERTISEMENT

Competiţia din Casa Pariurilor Liga 1 s-a reluat în weekendul trecut după trei luni de pauză. Nu au fost puţine probleme, însă. Cu câteva zile înainte de restart au fost descoperite cazuri de infecţii COVID-19 la Dinamo şi FC Botoşani, competiţia fiind sub semnul întrebării dacă vor mai apărea cazuri.

Cu o zi înainte de începutul campionatului, ceea ce trebuia să fie primul meci al etapei: U Craiova – FC Botoşani a fost amânat. Doctorul echipei din Moldova a fost depistat pozitiv cu COVID-19 şi confruntarea a fost amânată.

ADVERTISEMENT

La fel s-a întâmplat şi la confruntarea dintre Dinamo şi Chindia Târgovişte, după ce magazionerul “câinilor” a fost depistat pozitiv la ultimul test înainte de reluarea campionatului. Astfel, jucătorii lui Mihalcea s-au întors în izolare până când vor fi testaţi din nou.

Sorin Cârţu nu crede că Liga 1 poate continua dacă vor mai exista cazuri COVID-19: “Nu este aşa de simplu”

Sorin Cârţu, preşedintele clubului Universitatea Craiova, a declarat pentru FANATIK că este foarte greu să se mai încheie pe teren campionatul dacă vor mai exista infecţii cu COVID-19 în Casa Pariurilor Liga 1:

ADVERTISEMENT

“Este foarte greu să se încheie pe teren dacă mai avem infecţii cu coronavirus. Uitaţi-vă cât de mult durează aceste proceduri, anchetele epidemiologice şi toate măsurile astea impuse de Direcţiile de Sănătate Publică.

Îţi dai seama, dacă mai avem vreun caz, cât de mult se poate amâna campionatul. Trebuie să se găsească unele soluţii pentru că dacă vor mai apărea cazuri este greu să se mai joace. Există şi o dată până la care trebuie anunţate echipele din cupele europene. Nu este aşa simplu. 

ADVERTISEMENT

Noi nu ştim când se va putea juca meciul cu FC Botoşani. Sper ca la meciul cu Astra să fim într-o formă bună şi să câştigăm. O să vedem ce va fi, nu poate nimeni să prevadă ce se întâmplă pe viitor”, a spus Cârţu pentru FANATIK.

U Craiova vrea titlul! Este la 7 puncte de liderul CFR Cluj, având însă un meci în minus

Universitatea Craiova va evolua vineri, de la ora 20:00 împotriva Astrei. Echipa lui Cristiano Bergodi este pe locul 3, fiind la 7 puncte de liderul CFR Cluj, însă campionii au un meci mai mult disputat.

ADVERTISEMENT

Obiectivul oltenilor este câştigarea titlului, însă Cristiano Bergodi a spus într-un interviu FANATIK că un loc doi în Casa Pariurilor Liga 1 ar reprezenta o performanţă foarte bună, mai ales că ar asigura şi cupele europene.


  • (P) Cota BETANO pentru Universitatea Craiova – Astra Giurgiu : 1,67 este cota pentru „sub 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT