Fotbal intern

Ogăraru, demis de la U CLUJ! Vezi cine e noul antrenor

UPDATE 21:45 / Locul lui Ogăraru la Universitatea Cluj va fi luat de Adrian Falub. Tehnicianul va ajunge luni la Cluj, pentru a fi prezentat echipei. Falub (43 de ani) a mai antrenat Sportul, Unirea...
01.03.2015 | 21:45
Ogararu demis de la U CLUJ Vezi cine e noul antrenor
ADVERTISEMENT

UPDATE 21:45 / Locul lui Ogăraru la Universitatea Cluj va fi luat de Adrian Falub. Tehnicianul va ajunge luni la Cluj, pentru a fi prezentat echipei. Falub (43 de ani) a mai antrenat Sportul, Unirea Alba Iulia, CSMS Iaşi şi Asa Tîrgu Mureş.

George Ogăraru, antrenorul celor de la Universitatea Cluj, a fost demis de pe banca tehnică a “alb-negrilor”, după eşecul din etapa a doua a returului Ligii 1, contra celor de la Dinamo, anunţă Digisport.

ADVERTISEMENT

Conform surselor FANATIK.RO, alături de el au fost daţi afară şi toţi colaboratorii săi. Principalul favorit pentru preluarea băncii tehnice a ardelenilor este Daniel Isăilă, pe care conducerea încearcă să îl convingă pînă la ora meciului cu CFR Cluj din semifinalele Cupei României.

Alte nume vehiculate pentru a acoperi postul lăsat liber de fostul jucător stelist sînt Adrian Falub, Adi Mihalcea, dar şi Cristi Dulca, actualul antrenor al echipei naţionale de tineret.

ADVERTISEMENT

Vestea demiterii lui Ogăraru a căzut ca un trăsnet şi pentru Mihai Neşu, cel mai bun prieten al acestuia. Pe lîngă supărarea că Ogăraru a eşuat în acest proiect, Neşu este dărîmat şi pentru că el însuşi va rămîne, foarte probabil, fără job: “Demiterea lui Ogăraru îl afectează foarte tare pe Mihai, i-au dat lacrimile cînd a aflat. El e foarte sufletist şi se gîndeşte mai mult la situaţia prietenului său decît la situaţia lui. E o veste foarte proastă, de care el nu avea nevoie, dar a trecut el peste clipe şi mai grele“, susţin apropiaţi ai lui Neşu pentru FANATIK.RO.

Anunţul MOMENTULUI! Gâlcă joacă tare: “Asta e condiţia lui”

Ce lovitură! Vasile Avram şochează: „Fiul meu e STELIST de mic!”

Banii lui Mutu s-au evaporat! “Briliantul” s-a împrumutat la Hagi

Regretul stelistului oltenizat: “Dacă Becali nu era influenţat…”

ŞOC în Italia! O echipă de tradiţie REFUZĂ să joace azi în Serie A

André Rieu a adoptat tradiţia mărţişorului. Ce le transmite artistul româncelor de 1 Martie

Maşină găsită de pompieri în balta privată din Pipera

Primul STAT membru NATO care ar putea fi anexat RUSIEI