George Ogăraru n-ar refuza să antreneze Viitorul: “Mă flatează”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
05/02/2018, 08:46
George Ogăraru n-ar refuza să antreneze Viitorul: “Mă flatează”

George Ogăraru spune că are o relaţie foarte bună cu Gică Hagi şi dă demne de înţeles că nu ar refuza o colaborare cu Viitorul Constanţa, în cazul în care acesta ar pleca din România, aşa cum a anunţat după meicul cu Astra Giurgiu:

“Eu cu domnul Hagi am o relaţie foarte apropiată. Mă flatează faptul că vrea să mă aibă aproape de el”, a spus Ogăraru pentru PRO TV.
 

Hagi, decis să plece

După remiza cu Astra Giurgiu, Gică Hagi a răbufnit: “Acum două zile înainte de meci am făcut o conferinţă de presă şi am vorbit despre problemele fotbalului românesc. Nu este vorba de un club sau ceva. Am vorbit în numele fotbalului românesc. Vorbiţi de ce a spus Gică Hagi. Unde toţi în lume se dezvoltă, în România sunt mai puţine terenuri, mai puţine echipe şi multe, multe probleme. Fiecare aţi pomenit aceste lucruri. Sunt probleme acute pentru că fotbalul românesc a ajuns unde a ajuns. Înotdeauna mi s-a spus că atac Federaţia, că arunc bomba, că nu ştiu ce. Am şi eu dreptul să îmi dau cu părerea, ca fost mare jucător. Dacă eu am greşit cu ceva, îmi cer scuze. Realitatea fotbalului românesc mă interesează.

Am încercat să îmi fac datoria faţă de jucători, de angajaţi, dar nu am vorbit despre alte cluburi. Hagi vrea să plece pentru că s-a săturat. Peste tot în lume există finanţare, iar în România primim zero euro intern. Eu ies din orice discuţie pentru că îmi doresc ca noul preşedinte vreau să îmi prezinte ce proiect are în următorii 5 ani. Nu despre alegeri”, a spus “Regele”.

Ştirea MOMENTULUI

Denis Alibec este istorie la FCSB! Cine va purta tricoul cu numărul şapte!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.