Life

Ce spune culoarea unghiilor despre tine. Alegerea ojei dezvăluie personalitatea ta

Culoarea pe care o poartă fiecare femeie în parte pe unghii nu are legătură numai cu starea de spirit, ci și cu o personalitate aparte. Ce spune asta despre tine?
05.02.2022 | 15:08
Ce spune culoarea unghiilor despre tine Alegerea ojei dezvaluie personalitatea ta
Culoarea ojei de la unghii îți arată personalitatea. Ce transmite fiecare în parte. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Oja și implicit nuanța aleasă atunci când mergi la salonul de înfrumusețare sau chiar la tine acasă dezvăluie adevărata personalitate care se ascunde în interior, în adâncul sufletului.

Ei bine, ce spune culoarea unghiilor despre tine? Alegerea ojei vorbește despre foarte multe aspecte, de la încrederea în forțele proprii până la îndrăzneală.

ADVERTISEMENT

Culoarea ojei de la unghii îți arată personalitatea. Ce transmite fiecare în parte

Roșu este una dintre nuanțele clasice, care nu se va demoda niciodată, de aici și faptul că emană pasiune, căldură, putere și un aer romantic. În plus, spune că ești o persoană nestatornică, aprigă și agresivă într-o oarecare măsură.

Roz caracterizează femeile ca fiind romantice, intense și sensibile. Clar ești genul care își ascultă inima. Pasiunea nu este exclusă, de asemenea, ești genul de om care este dispus să intre în joc.

ADVERTISEMENT

Galben reprezintă curajul, veselia și siguranța pe care o ai atunci când te afișezi în public. Adori să fii în centrul atenției pentru că transmiți putere, energie și o nouă rază de speranță. Culoarea e despre un nou început.

Portocaliu te arată ca fiind sufletul petrecerii, adori să fii înconjurat de oameni. Vezi mereu jumătatea plină a paharului. Ești o femeie optimistă, care debordează de energie și creativitate, care uneori nu este pe placul celor din jur.

ADVERTISEMENT

Mov este caracterizat printr-o minte extrem de creativă. Combinația dintre roșu și albastru inspiră tranchilitate si spiritualitate. De asemenea, alegerea acestei culori confirmă că ești o fire puternică.

Albastru este o culoare asociată cu încrederea și stabilitatea. Se spune că ești o persoană loială, sinceră și pe care se pot baza ceilalți. Una dintre trăsăturile cele mai importante este stabilitatea, mai ales în relații.

ADVERTISEMENT

Verde reprezintă vindecarea și siguranța. Dacă ești genul de femeie care adoră această culoare, atunci trebuie să te pregătești să fii asaltată de prieteni. Aceștia nu vor înceta să-ți ceară sfaturi.

Ce spun non-culorile despre oja pe care o folosești la unghii

Alb indică puritate, inocență și curățenie. Spune că ești genul care adoră începuturile, ești plăcut, dulce și prietenos. Ești o femeie deschisă tuturor posibilităților.

Gri reprezintă faptul că ești indecisă și în general fugi după riscuri. Aceasta spune că ești o femeie extraordinară, care întoarce multe capete oriunde merge.

Negru spune că ai latură misterioasă care îi intrigă pe foarte mulți dintre oamenii cu care intri în contact.

ADVERTISEMENT