Foto. Avertisment fără precedent, după incidentele de la Amsterdam: ”Nu mergeţi la Cupa Mondială”

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
27/03/2018, 09:53
Foto. Avertisment fără precedent, după incidentele de la Amsterdam: ”Nu mergeţi la Cupa Mondială” GALERIE FOTO

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Partida amicală Olanda – Anglia 0-1 a fost marcată de incidentele provocate de suporterii englezi pe străzile din Amsterdam înaintea fluierului de start. Ameţiţi bine din cauza băuturii aceştia au făcut haos pe străzi şi s-au bătut cu forţele de ordine.

”Scenele pe care le-am văzut vineri la televizor mi-au făcut rău. Credem că problema huliganilor s-a rezolvat, dar ei ne amintesc mereu că sunt acolo. Sunt mândru că am jucat de 63 de ori la naţională şi de 34 de ori am fost căpitan, dar dacă aş fi evoluat în aceste vremuri nu aş fi vrut ca familia mea să vină la meciuri”, a declarat Shearer pentru The Sun.

Peste 100 de peroane au fost arestate la amicalul Olanda – Anglia 0-1

”Am un grup de prieteni care a fost prezent la toate turneele finale unde a jucat Anglia în ultimii 15-20 de ani. Mi-au spus că nu au curaj să meargă în Rusia din cauza huliganilor. Nu după ce aceşti huligani au transformat un oraş mare şi frumos ca Amsterdam într-un câmp de luptă”, a mai spus Alan Shearer, după Olanda – Anglia 0-1.

Fostul internaţional englez nu s-a oprit aici: ”Au fost peste 100 de persoane arestate la Amsterdam. Eu le-aş spune autorităţilor să-i închidă şi apoi să arunce cheia. Problema este că, chiar dacă fanii nu provoacă incidente, vor fi vizaţi doar din cauza reputaţiei. Aceasta va fi o problemă majoră în Rusia. Suntem văzuţi ca inamici, mai ales pe fondul tensiunilot dintre cele două ţări”.

Închide ×