Un star din Premier League a jucat 22 de minute, dar nu a atins mingea contra Olandei

Tibi Demeter   
in Fotbal international
24/03/2018, 11:40
Un star din Premier League a jucat 22 de minute, dar nu a atins mingea contra Olandei GALERIE FOTO

Jamie Vardy, atacantul celor de la Leicester, a câştigat în 2016 titlul în Premier League, dar în meciul amical cu Olanda, de la Amsterdam, a avut parte de momente dificile. Vârful englezilor a fost introdus în minutul 68 pe teren, în locul lui Marcus Rashford şi nu s-a întâlnit cu mingea până la finalul meciului.

Golgheterul “vulpilor” a avut cifra 0 în dreptul mingilor pasate,  ori şutate spre poarta adversă, fiind remarcat doar într-un duel aerian pe care l-a pierdut. Vardy a “reuşit” astfel să puncteze doar la capitolul dueluri aeriene în cele 22 de minute.

Olanda – Anglia 0-1. Golul lui Lingard a decis meciul

Jesse Lingard a marcat unicul gol al partidei amicale disputate la Amsterdam, în debutul reprizei secunde. Spre deosebire de Jamie Vardy, Eric Dier, cel care a fost introdus pe teren în prelungiri, a reuşit să atingă mingea deşi a stat pe teren doar câteva secunde.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×