Pariuri sportive

Olanda – Anglia, bătălia pentru marea finală EURO 2024. Dă acum lovitura cu pariul zilei

Meciul Olanda - Anglia va stabili cea de-a doua finalistă de la EURO 2024, iar microbiștii au șansa să facă profit cu pariul zilei de la Favbet.
09.07.2024 | 21:45
Olanda  Anglia batalia pentru marea finala EURO 2024 Da acum lovitura cu pariul zilei
Meciul Olanda - Anglia va stabili cea de-a doua finalistă de la EURO 2024, iar microbiștii au șansa să facă profit cu pariul zilei de la Favbet. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Miercuri, 10 iulie, se trage cortina peste faza semifinalelor de la Campionatul European din Germania odată cu partida Olanda – Anglia. Aceasta va începe la ora 22:00, pe stadionul din Dortmund, iar microbiștii pot profita acum de pariurile zilei pe care le oferă FAVBET.

Dai lovitura la EURO 2024 cu pariul zilei de la Olanda – Anglia

Iată că mai este foarte puțin până se va trage cortina peste EURO 2024, dar până acolo trebuie să aflăm și numele celei de-a doua finaliste. Iar acesta se va decide după întâlnirea Olanda – Anglia, la care pariorii pot da una dintre ultimele lovituri cu pariul zilei de la FAVBET.

ADVERTISEMENT

”Portocala mecanică” nu a început tocmai bine turneul final, și după o victorie chinuită cu Polonia au urmat remiza albă cu Franța și înfrângerea neașteptată, dar spectaculoasă, în fața Austriei, iar calificarea a venit de-abia de pe locul 3 în grupă.

Însă, în fazele eliminatorii trupa lui Ronald Koeman parcă s-a transformat. A învins extrem de clar România în optimi, pentru ca în sfertul cu Turcia să arate putere de luptă și să întoarcă soarta calificării după ce a fost condusă.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, nici Anglia nu a strălucit, scenariul pus la punct de Gareth Southgate aducând multe critici. Chiar și așa, ”leii britanici” sunt la un singur pas de a egala performanța de la ediția precedentă de Campionat European, când au jucat finala.

Este un duel între jocul ofensiv al olandezilor, parcă venit din fotbalul spectacol inventat pe vremea lui Johann Cruyff, și partitura tacticizată pe care au ales-o englezii la EURO 2024. Iar microbiștii pot profita acum pentru a da lovitura cu cota de 3,10 pe care FAVBET o propune pentru pariul zilei de la EURO 2024: ”total cornere în prima repriză: peste 5,5” la meciul Olanda – Anglia.

ADVERTISEMENT

Semifinala va fi arbitrată de contestatul Felix Zwayer

Cele două formații s-au întâlnit de 22 de ori până acum, iar Olanda este în față cu 7 victorii, față de cele 6 ale Angliei, în timp ce 9 partide s-au încheiat la egalitate. Ultimul meci direct a avut loc în urmă cu 5 ani, în semifinalele Ligii Națiunilor, iar batavii s-au impus cu 3-1 după prelungiri.

Niciunul dintre selecționeri nu are vreo problemă de lot, toți jucătorii fiind disponibili pentru marele duel. Britanicii își pun toate speranțele în superstarul Jude Bellingham, în timp ce olandezii ies la contraatac cu Cody Gakpo.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea va fi arbitrată de Felix Zwayer, cel care a fost prezent la cele 2 jocuri ale Olandei din fazele eliminatorii. Germanul a fost la centru împotriva României și arbitru de rezervă la sfertul cu Turcia.

  • 3,10 este cota FAVBET pentru pronosticul „total cornere în prima repriză: peste 5,5” la meciul Olanda – Anglia din semifinalele EURO 2024

ADVERTISEMENT
Tags: