Sport

Olanda – Austria 2-0. „Portocala mecanică” obține fără emoții calificarea în optimi. Cum arată clasamentul din Grupa C

FANATIK.RO vă oferă toate detaliile despre meciul Olanda - Austria, din etapa a doua a Grupei C de la turneul final EURO 2020.
17.06.2021 | 23:50
Olanda  Austria 20 Portocala mecanica obtine fara emotii calificarea in optimi Cum arata clasamentul din Grupa C
ADVERTISEMENT

Meciul Olanda – Austria are loc joi, 17 ianuarie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul Grupei C a turneului final al Euro 2020. Batavii au câştigat greu şi cu destul noroc primul meci, 3-2 cu Ucraina, iar austriecii s-au impus la Bucureşti în faţa Macedoniei de Nord cu 3-1.

Unde se joacă meciul Olanda – Austria

Partida Olanda – Austria se joacă joi, 17 iunie, de la ora 22:00, pe Johan Cruijff ArenA din Amsterdam, una dintre cele două locaţii ale grupei C la Euro 2020, alături de Bucureşti. Este meciul care încheie etapa a doua din această grupă.

ADVERTISEMENT

La primul meci, jucat tot la Amsterdam, elevii lui Frank de Boer au avut susţinerea a 25 la sută din capacitatea stadionului, dar acum autorităţile au anunţat că se va mări procentul până la 40 la sută, cu condiţia ca spectatorii să prezinte la intrare un test negativ valabil 72 de ore.

Cine transmite la TV partida Olanda – Austria

Partida Olanda – Austria se joacă joi, 17 iunie, de la ora 22:00, la Amsterdam, în etapa a 2-a din Grupa C la Euro 2020 şi este televizată exclusiv de canalul Pro TV. Totuşi, o mai puteţi urmări în format LIVE VIDEO intrând pe site-ul FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Amsterdam este încă bună, mare şansă pentru microbişti, pentru că de vineri timp de o săptămână va fi o instabilitate atmosferică accentuată. La ora jocului nu va ploua şi vor fi în jur de 24-25 de grade. Partida va fi arbitrată de israelianul Orel Grinfield.

Ce jucători lipsesc în meciul Olanda – Austria

Frank de Boer, selecţionerul batav, nu are probleme de lot pentru acest meci. Elevii săi au condus în primul meci Ucraina cu 2-0, dar s-au văzut egalaţi în doar patru minute şi au reuşit în minutul 85 golul victoriei prin Dumfries, jucătorul lui PSV Eindhoven.

ADVERTISEMENT

La austrieci selecţionerul Franco Foda nu va putea conta pe aportul unui jucător foarte important, atacantul Arnautovic, acesta fiind suspendat de UEFA pentru un meci după gestul făcut la finalul meciului cu Macedonia de Nord, pe Arena Naţională din Bucureşti

Cine bate e deja calificat mai departe

Este un meci extrem de tensionat, pentru că ambele naţionale având trei puncte după prima etapă un al doilea succes ar fi sinonim cu prezenţa în optimi. Olandezii ar fi siguri de acest lucrur, în timp ce austriecii în proporție de 95%.

ADVERTISEMENT

Normal batavii sunt favoriţi, joacă şi acasă, însă Austria este o reprezentativă cu un joc bazat în deplasare pe replici extrem de rapide şi de tăioase pe contraatac şi poate profita de ezitările fundaşilor lui Frank de Boer, în special în zona centrală.

Cote la pariuri la jocul Olanda – Austria

OK, ambele echipe au câte o victorie, însă pentru casele de pariuri faptul că meciul are loc la Amsterdam este decisiv şi acordă cotă de 1,60 la victorie lui Memphis Depay şi compania şi un 6,50 pentru o bombă declanşată de Austria.

Unsprezece meciuri există între cele două reprezentative, dintre care trei amicale şi un joc la JO 2012, la Londra. Bilanţul e de-a dreptul zdrobitor în favoarea ”portocalei mecanice”, care a pierdut doar o dată, în 1957, în preliminarii de CM, scor 2-3. În rest opt succese portocalii şi două rezultate de egalitate.


  • (P) Cotă SUPERBET pentru Olanda – Austria: 1,90 este cota pentru „Total Goluri 3+”. Vezi aici toate cotele!

  • (P) Cotă SUPERBET pentru Olanda – Austria: 2,21 este cota pentru „1 pauză / 1x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT