Fotbal international

Olanda – Qatar 2-0, în Grupa A la Campionatul Mondial 2022. „Portocala mecanică” se califică în optimi fără prea mult efort

Toate informaţiile despre Olanda - Qatar din Grupa A a turneului final CM 2022: absenţe, accidentări, cote la pariuri şi televizări.
29.11.2022 | 18:56
Olanda  Qatar 20 in Grupa A la Campionatul Mondial 2022 Portocala mecanica se califica in optimi fara prea mult efort
Frenkie de Jong și Memphis Depay se bucura pentru reușita de 2-0 a Olandei în meciul cu Qatar. FOTO: Twitter FIFA World Cup
ADVERTISEMENT
29-11-2022
14:58

Olanda - Qatar 2-0 (Gakpo 24, F. de Jong 49)

Vezi aici meciul în format LIVE VIDEO.

FINAL: Olanda câștigă cu 2-0 și acumulează șapte puncte în Grupa A! Batavii s-au calificat astfel în optimi, acolo unde vor da piept cu ocupanta locului 2 din Grupa B. În prezent, pe acea poziție se află Iran, care va juca contra Statelor Unite, de la ora 21:00. Din Grupa A s-a calificat și Senegal, care a terminat pe poziția secundă, după 2-1 cu Ecuador.

Min. 90+2: Ghinion pentru Berghuis! Mijlocașul lui Ajax șutează frumos de la marginea careului, dar mingea se duce în bara transversală.

Min. 70: Berghuis înscrie la prima atingere de balon după ce l-a înlocuit pe Klaassen, dar reușita este anulată de VAR pentru un henț comis ulterior de Gakpo.

Min. 49: GOOOL Olanda! Frenkie de Jong face 2-0, după ce trimite în poartă mingea respinsă în față de Barsham, care avusese o intervenție salvatoare în fața lui Depay.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 24: GOOOL Olanda! Cody Gakpo deschide scorul după o acțiune frumoasă a batavilor și ajunge la cota 3 la Cupa Mondială.

Min. 1: A început meciul dintre Olanda și Qatar!

29-11-2022
13:55

Echipele de start la Olanda - Qatar

Olanda: Noppert (Heerenveen) – Timber (Ajax), van Dijk(c) (Liverpool), Ake (Man. City) – Dumfries (Inter), de Roon (Atalanta), de Jong (Barcelona), Blind (Ajax) – Klaassen (Ajax) – Gakpo (PSV), Depay (Barcelona); Rezerve: Bijlow, Pasveer – Berghuis, Bergwijn, de Long, de Ligt, de Vrij, Frimpong, Janssen, Koopmeiners, Lang, Malacia, Simons, Taylor, Weghorst; Selecționer: Louis van Gaal

Qatar: Barsham (Al-Sadd) – Mohammad (Al-Duhail), Pedro Miguel (Al-Sadd), Khoukhi (Al-Sadd), Hassan (Al-Sadd), Ahmed (Al Gharafa) – Al Haydos(c) (Al-Sadd), Madibo (Al-Duhail), Hatem (Al Rayyan) – Almoez Ali (Al Duhail), Afif (Al-Sadd); Rezerve: Al Sheeb, Hassan – Al Hadhrami, Al Hajri, Al Rawi, Assadalla, Boudiaf, Khoeder, Mazeed, Meshaal, Muntari, Salman, Waad; Selecționer: Felix Sanchez Bas

Meciul Olanda – Qatar are loc marți, 29 noiembrie, cu începere de la ora 17:00, în cadrul etapei a 3-a (ultima) din Grupa A la turneul final al CM din Qatar. În proporție de 99% Olanda este calificată în optimi, trebuind să se întâmple un dezastru pentru a rata accesul în următoarea fază în condițiile în care adversarul din acest meci este deja eliminat.

Olanda – Qatar, în etapa a 3-a din Grupa A a Campionatul Mondial 2022

Partida Olanda – Qatar are loc în etapa a 3-a, din Grupa A. Qatar este deja eliminată după două eșecuri, Olanda ar mai putea rata optimile doar într-un scenariu SF. Pentru a nu avea nicio emoție, Olanda are nevoie de un singur punct.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul dintre Olanda și Qatar

Confruntarea Olanda – Qatar se desfășoară marți, 29 noiembrie, de la ora 17:00, pe stadionul “Al Bayt” din orașul Al Khor, acolo unde Qatar a început prima ei experiență la un turneu final de CM contra Ecuadorului, scor 0-2.

Pe stadionul “Al Bayt”, în afara acestei partide, au mai avut loc meciurile Maroc – Croația 0-0, Anglia – SUA 0-0 și Spania – Germania 1-1, deci numai egaluri și mai urmează din grupe Costa Rica – Germania, apoi o optime, un sfert de finală și se va încheia cu una dintre semifinale.

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV partida

Partida Olanda – Qatar se joacă marți, 29 noiembrie, de la ora 17:00, şi va fi televizată în direct şi în exclusivitate pe postul TVR 1. O mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

Va fi în continuare cald, dar totuși cu două grade mai puțin faţă de ultima perioadă. Asta înseamnă că de la 32 de grade în ultimele zile vom ajunge la 30, o temperatură care va persista și la ora meciului, cu deosebire că dacă te afli în afara stadionului arșița se va resimți din plin, dar dacă ești la meci ai toate condițiile pentru a fi o atmosferă perfectă.

ADVERTISEMENT

Tot ce trebuie să știi despre Olanda – Qatar, de la Cupa Mondială 2022, dacă jucați la pariuri

Poate fi un meci în care pariorii să se ducă masiv pe victoria clară a Olandei sau pe număr de goluri. FANATIK prezintă cele mai importante informaţii înaintea partidei dintre Olanda și Qatar.

Ce absenţe sunt în meciul Olanda – Qatar

Selecționerul Olandei, Louis van Gaal, nu are absențe la acest meci, cel mai ușor din grupă, dar rămâne de văzut dacă va decide să lase la odihnă o bună parte dintre jucătorii titulari, acordând spațiu celor cu minute mai puține sau care nu au intrat deloc până acum.

ADVERTISEMENT

Pentru Qatar este momentul de adio de la turneul final. Toate speranțele puse la începutul competiției, de a termina grupa făcând măcar un egal, sunt aproape de a fi ruinate, pentru că după eșecurile cu Ecuador și Senegal în mod normal Olanda, chiar și cu rezervele, este mult mai tare și trebuie să câștige fără probleme.

Arbitrează gambianul Gassama, aflat la al treilea turneu final de CM

Partida Olanda – Qatar este prilejul de a conduce primul meci la acest turneu final pentru gambianul Bakary Papa Gassama, 43 de ani. Un arbitru care nu e deloc unul oarecare, pentru că are un CV bogat, punctele de referință fiind prezențele la ultimele două turnee finale de CM, în 2014 și 2018. Africanul este la primul meci de la CM 2022.

Qatar a fost veriga cea mai fragilă la acest turneu, cu două înfrângeri în faza grupelor, ceea ce i-a consolidat deja locul de cea mai slabă națiune gazdă din istoria de 92 de ani a competiției. Managerul Félix Sánchez a fost ciudat în declarațiile sale după aceste înfrângeri, spunând că echipa sa nu ar trebui să fie catalogată drept “un eșec și o dezamăgire”, dar adevărul este că ar putea stabili un alt record nedorit dacă va pierde din nou, pentru că va fi prima națiune gazdă care termină învinsă în toate meciurile.

Cote la pariuri

Nu avea cum altfel ca Olanda să nu fie o favorită de la Pământ la Lună în meciul cu modesta Qatar. Cota primită la victorie de elevii lui Louis van Gaal este de 1,22, conformă cu realitatea. Egalul are cotă 7,00, dar e greu de crezut că batavii ar juca la egal acest meci deși pentru gazde ar da foarte bine o remiză, să nu termine cu 0 puncte. Iar victoria lor ajunge la cota 14,00.

De aici rezultă că și cotele pentru pariul șansă dublă X2 ajunge la o cotă enormă, 4,60, în schimb opțiunea gol marcat Qatar are cotă neașteptat de joasă, doar 2,10, semn că bookmakerii se așteaptă să marcheze și gazdele cel puțin o dată. Este pentru prima dată când cele două echipe naționale vor sta față în față.


  • 4,00, este cota Superbet pentru “peste 4,5 goluri în meci ” în Olanda – Qatar. VEZI AICI TOATE COTELE

ADVERTISEMENT