Oficial. Naţionala Olandei şi-a prezentat noul selecţioner

Tibi Demeter   
in Fotbal international
06/02/2018, 19:42
Oficial. Naţionala Olandei şi-a prezentat noul selecţioner

Ronald Koeman, ultima dată la Everton, este noul selecţioner al echipei naţionale a Olandei, după plecarea lui Dick Advocaat. Fostul mare jucător al “Portocalei mecanice” a fost prezentat oficial, marţi, şi a semnat un contract până în 2022, inclusiv pe durata Campionatului.

Fostul tehnician din Premier League l-a ales pe Nico-Jan Hoogma, directorul sportiv al celor de la Heracles Almelo, ca şi asistent. Pentru Ronald Koeman este al doilea contact cu echipa naţională din postura de antrenor, după ce a fost asistentul lui Guus Hiddink între 1997 şi 1998.

Koeman, campion european cu Olanda

Ronald Koeman s-a aflat în echipa Olandei care a obţinut titlul european în 1988 şi are misiunea de a califica echipa la următoarele turnee finale, după ce a ratat prezenţa la Campionatul European din 2016 şi va absenta la turneul final din Rusia.

Noul selecţioner al Olandei le-a pregătit în ultimii ani pe:  Vitesse Arnhem, Ajax, Benfica, PSV Eindhoven, Valencia, Feyenoord, Southampton şi Everton. Koeman a fost demis în luna octombrie de la Everton, echipă pe care a dus-o până în zona locurilor retrogradabile în prima parte a campionatului.

 

Ştirea MOMENTULUI

Dănciulescu, totul despre refuzul lui Nemec de a merge la FCSB

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.