Fotbal international

Olanda și-a salvat calificarea în minutul 90+2 al meciului cu Irlanda de Nord. Belgia, 9 goluri cu San Marino. VIDEO

11.10.2019 | 00:29
Olanda și-a salvat calificarea în minutul 90+2 al meciului cu Irlanda de Nord. Belgia, 9 goluri cu San Marino. VIDEO
Olanda și-a salvat calificarea în minutul 90+2 al meciului cu Irlanda de Nord. Belgia, 9 goluri cu San Marino. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Naționala Olandei, antrenată de Ronald Koeman, a fost la un pas de a-și compromite șansele la calificarea la Campionatul Mondial din 2020. În urma unui meci dramatic, ”Portocala mecanică” a revenit spectaculos contra Irlandei de Nord și s-a impus cu 3-1 în prelungiri. Vecina Olandei, Belgia, a stabilit scorul serii în preliminarii: 9-0 cu modesta San Marino.

  • Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 1,55 este cota pentru “gol România în repriza 1” la meciul Insulele Feroe – România. Vezi aici toate cotele!
ADVERTISEMENT

Olanda și-a salvat calificarea în minutul 90+2 al meciului cu Irlanda de Nord

Olanda a dominat de la un capăt la altul meciul cu Irlanda de Nord, disputat la Rotterdam, iar raportul posesiei: 73-27% și cel al ocaziilor, 21-2, spune totul despre meciul de joi. Dar, cum fotbalul nu este un sport care se bazează pe ocazii, nord-irlandezii au fost la un pas de o surpriză uriașă în preliminarii.

Irlanda de Nord a deschis scorul în minutul 75 al meciului de pe ”De Kuip” prin Magennis, moment în care Olanda era condamnată la locul 3 în grupa C. A venit însă finalul, unul care a fost de infarct. Mai întâi, Depay a egalat în minutul 80, apoi prelungirile au salvat ziua olandezilor. De Jong (90+1) și același Depay (90+4) au adus o victorie care păstrează șansele Olandei la locul 1 în grupă.

Clasamentul în Grupa C din care face parte Olanda:

ADVERTISEMENT
Olanda și-a salvat calificarea în minutul 90+2 al meciului cu Irlanda de Nord
Olanda și-a salvat calificarea în minutul 90+2 al meciului cu Irlanda de Nord. Captură foto: Flashscore

Belgia, 7 din 7 în grupă și 9-0 cu San Marino.

O misiune mult mai ușoară de a ajunge la Euro 2020 o au belgienii. Elevii lui Roberto Martinez s-au distrat la Bruxelles cu modesta San Marino, căreia i-au administrat un sec 9-0. Nu mai puțin de șapte belgieni și un jucător din San Marino au marcat în acest meci: Lukaku (2), Alderwereild, Chadli, Castagne, Tielemans, Benteke, Witsel și Brolli (autogol).

În celălalt meci din grupa Belgiei, Rusia a învins Scoția cu 4-0 și și-a adjudecat locul secund. Celelalte echipe din grupa I joacă doar pentru palmares.

Clasamentul în Grupa I din care face parte Belgia:

Belgia, 7 din 7 în grupă și 9-0 cu San Marino
Belgia, 7 din 7 în grupă și 9-0 cu San Marino. Captură foto: Flashscore
  • Belgia este prima națională care se califică matematic la Campionatul European din 2020
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri