Fotbal international

Olanda – SUA deschide optimile de finală. Pariuri Mondiale pentru un duel în premieră la un turneu final

Olanda - SUA se anunță unul dintre cele mai echilibrate meciuri din optimile de finală, chiar dacă batavii pleacă din postura de favoriți.
02.12.2022 | 16:56
Olanda  SUA deschide optimile de finala Pariuri Mondiale pentru un duel in premiera la un turneu final
Olanda - SUA se anunță unul dintre cele mai echilibrate meciuri din optimile de finală, chiar dacă batavii pleacă din postura de favoriți. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

”Portocala mecanică” nu a strălucit în faza grupelor, dar și-a făcut treaba fără prea mari emoții. E adevărat că nici adversarele nu i-au pus foarte mari probleme.

Optimile de finală încep cu partida Olanda – SUA

Întâlnirea Olanda – SUA, care deschide seria optimilor de finală de la Cupa Mondială, se va desfășura sâmbătă, 3 decembrie, de la ora 17:00, pe Khalifa International Stadium din Doha, iar Betano vine cu o ofertă de pariuri impresionantă.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Louis van Gaal a dat dovadă de mult cinism în faza grupelor, acolo unde a obținut două victorii cu 2-0 și a remizat cu Ecuadorul într-un meci în care au dominat autoritar prima repriză, dar în partea secundă a scăpat ca prin urechile acului cu un punct.

Americanii sunt și ei neînvinși la turneul final, încheind grupa cu două remize la mare luptă cu Țara Galilor și Anglia, pentru ca în decisivul cu Iran să se impună eroic cu un gol reușit de vedeta Christian Pulisic.

ADVERTISEMENT

Marea problemă a americanilor este că jucătorul lui Chelsea este incert pentru jocul din optimi, după o accidentare suferită la ultima partidă. Ținând cont de acest lucru, dar și de experiența mai mare a olandezilor, vom alege varianta ”1 solist”, care are la Betano o cotă de 1,95.

Miza pe defensivă

Surprinzător, având în vedere jocul spectaculos cu care Olanda ne-a obișnuit de-alungul timpului, Louis van Gaal a creat o echipă care este mult mai atentă pe faza defensivă și asta pentru că acolo se află marile vedete: De Ligt, Van Dijk sau Ake.

ADVERTISEMENT

În atac, singurul care a impresionat a fost Cody Gakpo, dar cu o singură ”lalea” e greu să se facă primăvară, mai ales că americanii au arătat în Qatar că știu să se apere foarte bine. De aceea, vă propunem pronosticul ”nu marchează ambele echipe”, care are o cotă de 1,72 la Betano.

Este clar că Olanda are de partea sa experiența și valoarea mai ridicată a jucătorilor, însă nord-americanii vin cu o dorință fantastică de afirmare și asta ar putea fi un avantaj mare. Mai ales că ”portocala mecanică” nu a arătat prea multe lucruri bune.

ADVERTISEMENT

Pe Khalifa International Stadium din Doha vom vedea două dintre cele mai solide apărări de la această Cupă Mondială și este de așteptat ca echilibrul să domnească în acest joc. O variantă interesantă de pariu este și ”sub 1,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 2,75.


  • Cotă BETANO pentru Olanda – SUA: 1,70 este cota pentru „total cornere: peste 8,5”. Vezi toate cotele aici!

ADVERTISEMENT
Tags: