Sport

Olanda – Ucraina 3-2. Cel mai spectaculos meci de la Euro s-a jucat la Amsterdam. Cum arată clasamentul Grupei C. Video

Sub noua titulatură de Ţările de Jos, Olanda întâlneşte Ucraina, de la ora 22:00, în grupa C a Campionatului European
13.06.2021 | 20:59
Olanda  Ucraina 32 Cel mai spectaculos meci de la Euro sa jucat la Amsterdam Cum arata clasamentul Grupei C Video
ADVERTISEMENT

Meciul Ţările de Jos – Ucraina are loc duminică, 13 iunie, cu începere de la ora 22:00, în cadrul grupei C a turneului final al Euro 2020. Din această grupă mai fac parte naţionalele Austriei şi Macedoniei de Nord, iar locaţiile de desfăşurare sunt Amsterdam şi Bucureşti.

Unde se joacă Ţările de Jos – Ucraina

Confruntarea Ţările de Jos – Ucraina se desfăşoară duminică, 13 iunie, de la ora 22:00, la Amsterdam, pe Johan Cruijff Arena, batavii având marele avantaj de a susţine toate partidele din grupă numai în faţa propriilor fani. Reprezentativa pregătită de selecţionerul Frank de Boer este şi marea favorită la locul 1 în această grupă.

ADVERTISEMENT

Interesul fanilor batavi în jurul acestei partide este foarte mare. Toate biletele disponibile pentru ei, număr limitat la 50 la sută din capacitatea arenei din cauza normelor sanitare şi ale UEFA, au fost epuizate. Deşi doritorii le-au putut achiziţiona doar după ce au făcut dovada unui test negativ valabil 72 de ore.

Cine transmite la TV Ţările de Jos – Ucraina

Partida Ţările de Jos – Ucraina se joacă duminică, 13 ianuarie, de la ora 22:00, pe Johan Cruijff Arena din Amsterdam. Este televizată în direct pe postul PRO TV, unicul care a preluat drepturile de difuzare live ale competiţiei în România. O mai puteţi urmări şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Vremea la Amsterdam este în total contrast cu ceea ce se petrece în România. O situaţie destul de ciudată, Ţările de Jos fiind alături de Marea Britanie zonă de instabilitate atmosferică accentuată. Sunt 20 de grade prognozate la ora meciului, după ce în timpul zilei au fost 25. Jocul va fi arbitrat de germanul Felix Brych.

De Ligt, absenţa importantă a lui Frank de Boer

Frank de Boer se confruntă cu o singură problemă, accidentarea fundaşului central Mathias de Ligt, jucătorul lui Juventus. Acesta a suferit o accidentare la vintre şi nu va fi apt pentru primul meci.

ADVERTISEMENT

Selecţionerul Ucrainei, fostul mare internaţional Andrii Şevcenko, nu are probleme majore de efectiv şi singurul semn de întrebare mărturisit şi la conferinţa de presă de dinaintea partidei este cine va intra între buturi: veteranul Piatov, 36 ani, sau puştiul Trubin, 19 ani, ambii de la Şahtior Doneţk.

Memphis Depay, starul batavilor

Ucraina este considerată de experimentatul antrenor român Mircea Lucescu drept una dintre reprezentativele care va ajunge în optimi, în lotul lui Şevcenko aflându-se zece jucători de la campioana Dinamo Kiev, echipă pregătită de Il Luce.

ADVERTISEMENT

Ţările de Jos nu fac parte din rândul naţionalelor creditate cu şanse la câştigarea trofeului, însă pot oricând reprezenta un outsider extrem de periculos. Vedeta echipei este Memphis Depay, fotbalist de atac liber de contract, dorit de Barcelona.

Cote la meciul Ţările de Jos – Ucraina

Deşi Ucraina este o nucă tare de spart, casele de pariuri sunt convinse că Ţările de Jos vor bifa cele trei puncte în faţa propriilor suporteri. Drept urmare, acordă o cotă la victorie de 1,55 elevilor lui Frank de Boer şi 6,70 pentru o mare surpriză. Şi un gol al Ucrainei are cotă excelentă, 1,70.

Cele două echipe nu s-au întâlnit niciodată până acum în partide oficiale. Există doar două confruntări amicale, în 2008 şi 2010. În prima, batavii s-au impus clar, cu 3-0, în a doua, a fost egal în Ucraina. În general, naţionala lui Şevcenko joacă foarte închis, marcându-se puţine goluri în partidele sale.

 

ADVERTISEMENT