News

Olandezul s-a sinucis! Era acuzat în mod oficial pentru uciderea fetiței din Dâmbovița! Update

Autor: Alexandru Năstase | 23.09.2019 | 17:38
Micuța a fost găsită moartă pe un câmp. Sursa foto - facebook

Olandezul a fost acuzat în mod oficial pentru uciderea fetiței din Dâmbovița. Astfel, anchetatorii descoperă în continuare amănunte tulburătoare despre acest caz. Concret, micuța a plecat de la şcoală, vineri după ce și-a terminat programul. Aceasta învăța în comuna Gura Şuţii. În imaginile surprinse de o cameră amplasată chiar pe școală, Adriana era îmbrăcată cu pantaloni roz și părea că se îndreaptă liniștită către casă.


UPDATE, ORA 17:30 Olandezul care este acuzat că ar fi ucis-o pe fetița de 11 ani din Gura Șuții s-ar fi sinucis, anunță Digi 24! Se pare că acesta s-a fi aruncat în fața unui tir, după ce ajunsese acasă, în Olanda.


Olandezul, acuzat în mod oficial pentru uciderea fetiței din Dâmbovița

Ulterior, copila a fost filmată de o altă cameră, când mai avea puțin doar 300 de metri până la destinație. Nu i-a mai parcurs niciodată pentru că, din informațiile pe care le au polițiștii până în acest moment, a fost acostată de un cetățean olandez. Din nefericire, trupul Adrianei  a fost descoperit la două zile distanță, cu ajutorul elicopterului care a survolat o porţiune de pădure din Produleşti, o localitate aflată la nici şapte kilometri de Gura Şuţii.

Potrivit polițiștilor, fetiţa prezenta urme evidente de violenţă pe corp. Aceasta ar fi fost răpită de olandez, dusă pe un câmp și omorâtă. Potrivit anchetatorilor, micuța a avut parte de un sfârșit dur. În vârstă de 11 ani, aceasta ar fi fost mai întâi chinuită şi apoi omorâtă. A fost descoperită și mașina folosită de cetățeanul olandez. Aceasta aparține unei societăți de închirieri auto și se află în prezent la Aeroportul Otopeni.

Olandezul, acuzat în mod oficial pentru uciderea fetiței din Dâmbovița. Adriana
Micuța a fost surprinsă de o cameră de supraveghere în mașina olandezului. Sursa foto – captură Antena 3

Poliția îl caută în continuare pe bărbat

Oamenii legii au făcut mai multe verificări și au prelevat inclusiv urme de noroi de pe aripa mașinii ca să poată dovedi că provine din același sol de unde a fost găsit trupul copilei. După ce au strâns mai multe detalii, polițiștii l-au pus sub acuzare pe olandez pentru trei capete. Acesta trebuie să răspundă pentru omor, agresiune sexuală și lipsire de libertate. Între timp au apărut și primele imagini cu fetița în mașina olandezului

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede maşina de teren care trece pe o uliţă din sat, iar pe scanunul din dreapta se află micuța, imbrăcată cu o bluză de trening roz. Conform unor surse din anchetă, în Olanda, bărbatul figurează ca fiind pedofil.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!