News

Olandezul Johannes îşi ceruse iubita de soţie în faţa tuturor! A mers la o emisiune în direct

24.09.2019 | 11:17
Momentul în care olandezul își cere de soție partenera. Sursa foto - facebook

Olandezul Johannes îşi ceruse iubita de soţie în faţa tuturor! Bărbatul a trăit o poveste de dragoste cu o femeie, pe nume Monique Wouter, pe care nu a ezitat și a cerut-o de soție, în direct, la o emisiune tv. Întreaga întâmplare a avut loc în 2012, atunci când olandezul și-a luat inima în dinți și i-a propus iubitei să-i devină soție, în fața a milioane de telespectatori. “Suntem împreună de aproape un an, de acum.

Olandezul Johannes îşi ceruse iubita de soţie în faţa tuturor!

Aș vrea să profit de acest moment, în fața tuturor acestor oameni, pentru a te cere de soție. Monique Wouter, vrei să te căsătorești cu mine?”, spunea bărbatul, care i-a pus imediat inelul pe deget. Femeia, vizibil emoționată, i-a acceptat într-un sfârșit propunerea și a spus DA în aplauzele tuturor celor prezenți. Între timp, lucrurile s-au schimbat mult și bărbatul a deveit un criminal pedofil căutat în întreaga lume.

De altfel, olandezul suspectat de uciderea unei fetițe în județul Dâmbovița, a ales să se sinucidă! Acesta ar fi intrat intenționat cu mașina într-un camion pe N321, o șosea între Escharen și Grave, în țara lui natală. De remarcat că în primă fază, poliția a presupus că ar fi fost vorba de un accident, însă în cursul anchetei s-a stabilit clar că șoferul a vrut să își ia viața. Coliziunea a fost atât de puternică încât camionul s-a răsturnat pe marginea șoselei.

Olandezul Johannes îşi ceruse iubita de soţie în faţa tuturor! Johannes
Mașina în care se afla olandezul a lovit frontal un TIR. Sursa foto – facebook

Olandezul, sinucidere pe N321

Vă reamintim că bărbatul, în vârstă de 47 de ani a ajuns în România săptămâna trecută. La doar două zile distanță, o fetiță de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița a fost dată dispărută, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Mihaela Adriana Fieraru a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești. Olandezul, principal suspect, apucase să părăsească România imediat după moartea fetei.

Până la sinucidere, oamenii legii din România au pus cap la cap fiecare dată și dovadă și au stabilit că el este vinovatul crimei. Olandezul era acuzat de privare de libertate, viol și crimă. A decis să-și pună capăt zilelor.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri