News

Olandezul Johannes Visscher ar mai fi făcut o victimă în 2016, în Iași. Au apărut noi înregistrări cu ucigașul fetei din Dâmbovița

26.09.2019 | 09:42
Olandezul Johannes Visscher ar mai fi facut o victima in 2016 in Iasi Au aparut noi inregistrari cu ucigasul fetei din Dambovita

Olandezul Johannes Visscher ar avea un istoric stufos de crime și violuri comise în România. Așa cum se bănuia după declanșarea cazului Gura Șuții. Un cotidian din Iași a publicat imagini noi cu bărbatul de 46 de ani care a plecat din țară și s-a sinucis în Olanda, după ce a aflat că poliția este pe urmele lui.

Olandezul Johannes Visscher a ieșit la vânătoare de copii într-un sat din Iași, în 2016

Din imaginile publicate de Bună Ziua, Iași, poate fi recunoscut bărbatul care a ucis-o pe Adriana Fieraru din comuna dâmbovițeană, după ce a violat-o. Acesta ar mai fi făcut o victimă, așadar, în anul 2016. Procurorii au decis clasarea dosarului de la Dâmbovița având în vedere că bărbatul s-a sinucis și nu mai poate fi judecat, însă procurorii continuă ancheta cu privire la acest caz.

Bărbatul este surprins pe camerele de supraveghere din Iași în timp ce mergea pe trecerea de pietoni. Imaginile sunt datate din 2016. Curios este că polițiștii ieșeni nu au reușit să îl identifice pe olandez nici până în anul 2018. Abia acum s-a făcut legătura cu cazul din Dâmbovița, iar imaginile au fost reanalizate și s-a ajuns la concluzia că este vorba despre același individ.

olandezul Johannes Vissche
Bărbatul, surprins de camerele de supraveghere din Iași. Sursa foto: bzi.ro/ sursa colaj foto: observator.tv

Bărbatul a ademenit o fetiță de 8 ani cu o gumă de mestecat. Micuța a scăpat

Individul a fost căutat de poliție în anul 2016, însă oamenii legii nu au reușit să îl identifice niciodată. Conform bzi.ro, olandezul a intrat în municipiul Iași pe 13 iunie 2016 cu o Skoda Rapid. Mașina a fost recunoscută atât de victima agresorului cât și de familia acesteia și de vecini.

Bărbatul fusese în comuna ieșeană Horlești, unde a filat o fetiță de 8 anișori care se ducea spre magazin să cumpere pâine și suc, după cum i-au cerut părinții. Bărbatul a ademenit-o cu o gumă de mestecat. Fetița țipa, iar agresorul a fost nevoit să o ducă înapoi acasă de teamă să nu fie descoperit. De menționat în cazul de la Iași este că Johannes a dus-o pe fata de 8 ani la 2 kilometri distanță de casa acesteia, încercând să o violeze. Din fericire, acea fetiță a scăpat cu viață.