Fotbal international

Olandezul Stefan de Vrij a semnat cu Inter. Mesajul suporterilor de la Lazio

28.05.2018 | 21:56
Olandezul Stefan de Vrij a semnat cu Inter Mesajul suporterilor de la Lazio
ADVERTISEMENT

Internaţionalul olandez Stefan de Vrij a semnat cu Inter un contract cu durata de cinci ani. Jucătorul a refuzat oferta de prelungire a contractului primită de la Lazio cu două luni în urmă şi a ales să meargă sub comanda lui Luciano Spalletti, la Milano.

“Abia aştept, cred că pot să-mi îmbunătăţesc jocul şi ma mult la Inter” – a scris batavul imediat după ce a devenit un jucător al Interului. Însă modul în care a plecat de la Lazio îl va face antipatic pe veci pentru suporterii echipei romane.

ADVERTISEMENT

Olandezul Stefan de Vrij, omul care i-a ajutat pe noii săi colegi în meciul cu Lazio

În ultima etapă a campionatului, în meci direct pentru calificarea în grupele Champions League, s-au întâlnit la Roma Lazio şi Inter.Antrenorul Simone Inzaghi a mers pe mâna olandezului, considerându-l un adevărat profesionist, deşi ştia bine că acesta va pleca la încheierea sezonului exact la rivala din acel meci.

Stefan de Vrij a semnat cu Inter. Merge împreună cu iubita sa româncă, Doina Ţurcanu pentru următorii cinci ani
Stefan de Vrij a semnat cu Inter. Merge împreună cu iubita sa româncă, Doina Ţurcanu

La scorul de 2-1 pentru Lazio, cu mai puţin de un sfert de oră înainte de încheierea partidei, romanii erau calificaţi, pentru că milanezilor doar victoria le era de folos. În acel minut Stefan de Vrij a comis un fault în careu asupra lui Icardi. Inter a egalat din penalty şi câteva minute mai târziu Vecino o trimitea în Champions League cu golul victoriei. Suporterii laziali l-au numit vânzător şi mercenar pe olandez, cel care o iubită româncă şi l-au avertizat să nu mai pună niciodată piciorul prin Roma. Jucătorul a declarat că el a rugat conducerea lui Lazio să nu joace acel meci, dar i s-a spus că au încredere în el.

ADVERTISEMENT