ADVERTISEMENT
Cele mai citite

Olăroiu a primit un mesaj emoţionant! ”Vei fi cel mai bun în inima mea”

Fostul antrenor al FCSB, Cosmin Olăroiu, a fost demis de le formaţia Al Ahli după a şapte remize consecutive, dar nu a fost uitat de jucători.
Autor: Vicentiu Dinescu | 04.12.2017 | 18:37
Olăroiu a primit un mesaj emoţionant! ”Vei fi cel mai bun în inima mea”

Olăroiu se afla pe banca tehnică a echipei din Emiratele Arabe Unite din 2013, cucerind în ultimii patru ani două titluri, două Cupe ale Ligii şi 3 Supercupe. Cu el pe bancă, Al Ahli a ajuns în finala Ligii Campionilor Asiei.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul român a lăsat o impresie foarte bună la Al Ahli, iar jucătorii nu l-au uitat. La două zile după demiterea sa, mijlocaşul Majed Hassan a postat pe contul de Twitter un mesaj emoţionanat pentru Cosmin Olăroiu.

Olăroiu a lucrat cu Majed Hassan în ultimii patru ani şi jumătate

ADVERTISEMENT

”Îi mulţumesc tatălui care m-a învăţat cum să joc fotbal şi cum să mă bat pentru a urca pe podiumul campionilor. Îi mulţumesc omului care m-a învăţat să mă străduiesc permanent şi niciodată să nu renunţ la un vis până nu devine realitate. Tu vei fi mereu cel mai bun în toate şi mereu vei fi cel mai bun în inima mea”, a scris Majed Hassan.

Mijlocaşul a jucat sub comanda lui Olăroiu în ultimele patru sezoane şi jumătate. Tehnicianul român a mai câştigat cinci titluri şi alte patru cupe şi supercupe în Golf, din 2007 până în prezent, cu echipe din Arabia Saudită, Qatar şi Emiratele Arabe Unite.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!