Oficial! Olăroiu a fost numit antrenor la Jiangsu Suning

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
28/03/2018, 10:14
FANATIK A ANUNŢAT DIN DECEMBRIE MUTAREA
Oficial! Olăroiu a fost numit antrenor la Jiangsu Suning

Tehnicianul român îl înlocuieşte pe italianul Fabio Capello, care şi-a reziliat pe cale amiabilă înţelegerea după un start de sezon nereuşit în care a înregistrat o victorie şi două înfrîngeri în primele trei etape ale campionatului chinez.

FANATIK.RO a anunţat această mutare încă din luna decembrie, imediat după ce fostul tehnician de la Steaua Bucureşti s-a despărţit de Al Ahli, pe care a antrenat-o timp de patru sezoane, între 2013 şi 2017, câştigând de două ori titlul de campion, o dată Cupa Ligii Emiratelor Arabe Unite şi de trei ori Supercupa Emiratelor Arabe Unite.

Olăroiu este al doilea român de la Jiangsu, după Dan Petrescu

La Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu îi va pregăti pe brazilienii Ramires şi Alex Teixeira, pe italianul Gabriel Paletta şi pe ghanezul Richmond Boakye. El nu este primul român care o antrenează pe Jiangsu. Pe banca chinezilor a stat şi Dan Petrescu (2015-2016), care a câştigat Cupa Chinei.

Cosmin Olăroiu, în vârstă, de 48 de ani, a pregătit în cariera sa formaţiile FC Naţional, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara, Al Hilal, Al Sadd, Al Ain şi Al Ahli.