Olăroiu l-a pensionat pe Capello! “A fost ultima experienţă”

Ionut Neamţu    Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
09/04/2018, 14:19
Olăroiu l-a pensionat pe Capello! “A fost ultima experienţă”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Fabio Capello a fost demis la finalul lunii martie de la Jiangsu Suning, iar în locul italianului a venit Cosmin Olăroiu. Tehnicianul de 71 de ani a anunţat că nu va mai antrena, de acum încolo urmând să fie analist sportiv.

Nu voi fi selecţionerul Italiei. Experienţa la Jiangsu a fost ultima pe care am avut-o ca antrenor. Acum vreau să lucrez ca şi analist sportiv. E ceva ce îmi place şi nu pierzi niciodată în această meserie. A fost o experienţă interesantă. E un alt tip de fotbal, dar marea provocare a fost să comunic cu jucătorii. Am avut mereu necoie de translator pentru că ei nu ştiu prea multe limbi străine, a declarat Fabio Capello.

Capello o vede favorită pe Juventus în Serie A

Antrenorul italian a vorbit şi despre lupta la titlu din Serie A, acesta mizând pe Juventus. Cred că Allegri este perfect în a citi jocurile, iar la final jucătorii vor face diferenţa. De aceea cred că Juventus va câştiga”. De-a lungul timpului, Fabio Capello le-a antrenat pe AC Milan, Real Madrid, AS Roma, Juventus şi s-a ocupat de pregătirea echipelor naţionale ale Angliei şi Rusiei.

Închide ×