IREAL! Olăroiu, numit la altă echipă, fără să fi fost întrebat!

Veste şoc pentru tehnicianul român Cosmin Olăroiu, care până ieri era antrenorul formaţiei Al Ahli Dubai din campionatul Emiratelor Arabe Unite. Oli s-a trezit peste noapte antrenor la o altă echipă, fără a fi fost întrebat.

Primul ministru al acestui stat, şeicul Mohammed bin Rashid Al Maktoum, a luat decizia de a uni trei cluburi, Al Ahli, Al Shabab şi Dubai Club, echipă nou promovată, într-unul singur, care se va numi Shabab Al Ahli Dubai Club. Motivul este crearea unui club puternic în campionatul intern şi pe plan extern.

Cosmin Olăroiu va fi noul antrenor, iar partea oarecum amuzantă este că unul dintre trei cele trei cluburi implicate, Al Shabab, tocmai pregătea conferinţa de presă în care să anunţe numirea noului tehnician în persoana sârbului Miroslav Djukic şi, evident, după ce au primit ordinul, cei de la Al Shabab au renunţat la Djukic.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004