Olăroiu debut perfect în China! Două goluri în două minute!

Vicentiu Dinescu    Ionut Neamţu   
în Stiri sportive
01/04/2018, 16:19
Olăroiu debut perfect în China! Două goluri în două minute!

UPDATE, ora 16:12 / Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins-o pe Tianjin Teda, scor 2-1. Golurile formaţiei fostului stelist au fost marcate de Alex Teixeira şi Richmond Boakye, din penalty. Cu toate astea, la primul meci pe banca tehnică a celor de la Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu a avut probleme. Fundaşul stânga Yang Xiaotian, titular în formaţia de start a fostului stelist, a trebuit să fie înlocuit după ce chinezii au trecut, din greşeală, un alt fotbalist pe foaia de joc.


La primul meci pe banca celor de la Jiangsu Suning, Olăroiu a ales să joace într-un sistem 3-5-1-1, cu italianul Gabriel Paletta în centrul defensivei şi cu brazilianul Alex Teixeira în rol de coordonator. VEZI AICI MECIUL ONLINE

În schimb, Cosmin Olăroiu nu l-a avut apt pentru acest meci pe cel de-al doilea brazilian din lot, Ramires, iar pe atacantul ghanez Richmond Boakye l-a păstrat pe banca de rezerve.

Olăroiu, duel cu Stielike la debut

La primul său meci în China, Cosmin Olăroiu dă piept cu Tianjin Teda, formaţie pregătită de germanul Uli Stielike. L aoaspeţi sunt titulari nigerianul John Obi Mikel, brazilianul Jonathan şi ghanezul Frank Acheampong.

Închide ×