Olăroiu debut perfect în China! Două goluri în două minute!

VIDEO
Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Stiri sportive
01/04/2018, 16:19
Olăroiu debut perfect în China! Două goluri în două minute!

UPDATE, ora 16:12 / Jiangsu Suning, echipa antrenată de Cosmin Olăroiu, a învins-o pe Tianjin Teda, scor 2-1. Golurile formaţiei fostului stelist au fost marcate de Alex Teixeira şi Richmond Boakye, din penalty. Cu toate astea, la primul meci pe banca tehnică a celor de la Jiangsu Suning, Cosmin Olăroiu a avut probleme. Fundaşul stânga Yang Xiaotian, titular în formaţia de start a fostului stelist, a trebuit să fie înlocuit după ce chinezii au trecut, din greşeală, un alt fotbalist pe foaia de joc.


La primul meci pe banca celor de la Jiangsu Suning, Olăroiu a ales să joace într-un sistem 3-5-1-1, cu italianul Gabriel Paletta în centrul defensivei şi cu brazilianul Alex Teixeira în rol de coordonator. VEZI AICI MECIUL ONLINE

În schimb, Cosmin Olăroiu nu l-a avut apt pentru acest meci pe cel de-al doilea brazilian din lot, Ramires, iar pe atacantul ghanez Richmond Boakye l-a păstrat pe banca de rezerve.

Olăroiu, duel cu Stielike la debut

La primul său meci în China, Cosmin Olăroiu dă piept cu Tianjin Teda, formaţie pregătită de germanul Uli Stielike. L aoaspeţi sunt titulari nigerianul John Obi Mikel, brazilianul Jonathan şi ghanezul Frank Acheampong.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×