Olăroiu, victorie lejeră în China! Jiangsu a urcat pe 5. Video

Traian Terzian   
în Fotbal international
06/05/2018, 16:33
Olăroiu, victorie lejeră în China! Jiangsu a urcat pe 5. Video
Cosmin Olăroiu, aici în timpul unui antrenament, a obținut o nouă victorie cu Jiangsu Suning în China

Antrenorul român Cosmin Olăroiu a obținut o victorie lejeră în campionatul Chinei, Jiangsu Suning impunându-se pe teren propriu cu scorul de 2-0 în fața formației Changchun Yatai, în etapa cu numărul 9.

În fața a aproximativ 30.000 de spectatori și pe o ploaie mocănească, golurile învingătorilor au fost marcate de brazilianul Alex Teixeira, în minutul 32 din pasa ghanezului Richmond Boakye, și Huang Zichang, în minutul 53 din pasa lui Wu Xi.

Olăroiu e la 3 puncte de lider după victoria lejeră din China

Tehnicianul român și-a folosit toate cele trei vedete din lot, Alex Teixeira, Richmond Boakye și fundașul italian Gabriel Paletta. La formația Changchun Yatai evoluează danezul Lasse Vibe, nigerianul Odion Ighalo și brazilianul Marinho.

În urma victoriei lejere din etapa a noua a campionatului Chinei, echipe lui Cosmin Olăroiu a urcat pe locul cinci în clasament, cu 16 puncte, la trei puncte în urma primele douăp mclasate, Shanghai SIPG și Shandong Luneng. Pe pozițiile 3 și 4 se află formațiile Beijing Guoan (18 puncte) și Guangzhou Evergrande (17 puncte).

Închide ×