Fotbal intern

Olaru la FCSB, dar numai la reducere! Becali i-a fixat prețul jucătorului de la Gaz Metan

03.10.2018 | 18:48
Olaru la FCSB dar numai la reducere Becali ia fixat pretul jucatorului de la Gaz Metan

Darius Olaru poate să ajungă la FCSB, dar numai la reducere! Cel puțin asta a spus Gigi Becali care a recunoscut că a existat o ofertă de 500 de mii de euro în trecut pentru jucător, doar că acum lucrurile s-au schimbat destul de mult. Și nu neapărat lucrurile, cât mai ales prețul jucătorului. Latifundiarul din Pipera l-ar vrea în lot, oferindu-i în acest fel, o nouă soluție lui Nicolae Dică, dar la un preț mult mai scăzut.

„Fortes nu ne interesează. Olaru e interesant, dar nu știu cât aș putea să le dau pe Olaru ca să le rezolv problema insolvenței. Mă consult cu MM Stoica, și dacă zice și el da, îl iau. Mai mult de 350 de mii de euro nu dau. 500 de mii de euro a fost o discuție între noi acum un an, dar după aia am renunțat eu. Cred că 350 de mii e o sumă corectă, nu zic că îi dau eu acum, dar mă consult și cu MM. Dacă el și Dică spun da atunci voi face și ca ei, îl iau pe Olaru. El îl vrea pe Olaru, dar eu nu sunt aşa de convins. Dacă MM zice şi spune şi Dică, fac şi ca ei. Dar dacă îl iau pe Olaru, îl iau pe o idee. Eu, acolo, în stânga, dreapta atacanţi… Eu îl iau pe Olaru şi-l pun să joace lângă Nedelcu. Să vedem dacă poate să joace acolo. Eu o să iau fotbalişti până o să-l găsesc pe ăla, pe care îl vreau acolo, mijlocaş central. Cred că poate juca acolo”,”, a declarat Gigi Becali pentru o televiziune de sport.

Olaru la FCSB, dar numai la reducere! Darius Olaru in meciul de fotbal FC Voluntari-Gaz Metan Medias, din etapa a XXIV-a a Ligii 1 Orange, disputat pe stadionul Anghel Iordanescu, sambata, 18 februarie 2017. / www.SportPictures.ro
Darius Olaru a marcat de patru ori pentru Gaz Metan Mediaș

Olaru la FCSB, dar numai la reducere!

Darius Olaru este născut pe 3 martie 1998 și a început fotbalul la Centrul de Copii și Juniori al celor de la Gaz Metan Mediaș. În urmă cu trei ani de zile, jucătorul a fost promovat la echipa mare. Încet, dar sigur, Darius Olaru a început să prindă curaj, dar mai ales minute petrecute pe teren. Nu mai puțin de 58 de partide a bifat, până în acest moment, Olaru în tricoul grupării medieșene. Mai mult de atât, tânărul de 20 de ani a și reușit să marcheze de patru ori pentru cei de la Gaz Metan.

Darius Olaru a fost convocat și la echipa națională a României de tineret de către noul selecționer, Mirel Rădoi. Nu a apucat însă să joace nici măcar un minut în partidele cu Portugalia și Bosnia.

4 goluri a marcat Darius Olaru pentru Gaz Metan Mediaș