Sport

Ole Gunnar Solskjaer a dat autografe după United – Liverpool 0-5, dar riscă să fie demis! Cine sunt favoriți să-i ia locul. Video

Manchester United a fost dezmembrată de Liverpool, iar Ole Gunnar Solskjaer este tot mai aproape de a fi demis de pe banca tehnică a ”diavolilor roșii”.
24.10.2021 | 23:42
Ole Gunnar Solskjaer a dat autografe dupa United  Liverpool 05 dar risca sa fie demis Cine sunt favoriti sai ia locul Video
ADVERTISEMENT

”Cormoranii”, cu un  Mohamed Salah în zi mare, s-au impus pe Old Trafford cu 5-0 și au obținut cel mai categoric succes din istorie pe terenul marii rivale.

La finalul meciului, egipteanul a dezvăluit că le-a spus colegilor în vestiar, când Liverpool avea deja un avans de patru goluri pe tabelă, că trebuie să marcheze de fiecare dată când au ocazia.

ADVERTISEMENT

Scaunul lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United se clatină după umilința cu Liverpool

Mult așteptatul duel cu Liverpool a fost un coșmar pentru Manchester United, fanii nu au îndurat umilința și au plecat de la stadion în startul reprizei secunde, iar toate acestea duc spre o demitere a managerului Ole Gunnar Solskjaer.

Chiar dacă eșecul din derby a fost unul major, Solskjaer are și parte și de o ușoară susținere. Câțiva suporteri au rămas la stadion după întâlnirea cu Liverpool pentru a se întâlni cu antrenorul norvegian.

ADVERTISEMENT

Solskjaer a petrecut 10 minute acordând autografe și făcând selfie-uri cu fanii lui United în parcarea stadionului Old Trafford. Suporterii prezenți la întâlnire l-au sprijinit pe tehnician, ceea ce arată că acesta este încă iubit și ar putea rămâne la Manchester.

Norvegianul nu poate domina vestiarul plin de vedete

Însă, sunt și fani extrem de nemulțumiți care nu mai suportă actuala situație și îl vor plecat pe Solskjaer. Tot mai multe voci susțin că tehnicianul norvegian nu are calitatea de a conduce un lot atât de valoros și asta se vede în rezultatele echipei, care se află pe un dezamăgitor loc 7, la opt puncte în urma liderului Chelsea.

ADVERTISEMENT

Un alt factor decisiv în plecarea lui Solskjaer ar putea fi superstarul Cristiano Ronaldo, care este nemulțumit de jocul formației și nu de puține ori de la întoarcerea la Manchester United a fost cel care a ținut discursuri motivaționale în vestiar.

Casele de pariuri din Anglia au întocmit deja liste cu principalii candidați la postul de manager la Manchester United, în cazul în care familia Glazer va lua decizia de a se despărți de Ole Gunnar Solskjaer.

ADVERTISEMENT

Zidane, mare favorit să ajungă pe Old Trafford

În pole position se află Zinedine Zidane, liber de contract după ce a ales să plece de la Real Madrid. Francezul a mai fost dorit și în trecut de Manchester United, însă niciodată nu s-a ajuns ca cele două părți să se pună la masa negocierilor.

Alegerea lui Zidane este una gândită în perspectivă, el având o relație foarte bună cu Cristiano Ronaldo, alături de care a lucrat la Madrid, iar în lot sunt trei jucători francezi extrem de importanți pentru United: Raphael Varane, Paul Pogba și Anthony Martial.

Următorii tehnicieni bine cotați să-l înlocuiască pe norvegian sunt Brendan Rodgers de la Leicester City, Antonio Conte, liber de contract după ce în vară a plecat de la Inter Milano, și Mauricio Pochettino, care are o situație delicată la PSG.

Ronaldo e pe lista înlocuitorilor

Lista cu posibilii înlocuitori este mult mai mare, iar pe ea se mai găsesc Erik ten Hag (Ajax Amsterdam), Graham Potter (Brighton), Julian Nagelsmann (Bayern Munchen), Ralf Rangnick (manager sportiv la Lokomotiv Moscova), Massimiliano Allegri (Juventus), Thomas Tuchel (Chelsea) sau Rafael Benitez (Everton).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Însă, bookmakerii britanici vin și cu variante deloc așteptate, precum starul din teren al ”diavolilor roșii”, Cristiano Ronaldo, sau foștii fotbaliști de la Manchester United, Michael Carrick și Nicky Butt.

Alți tehnicieni care au totuși șanse minime să ajungă acum pe Old Trafford sunt Luis Enrique (naționala Spaniei), Laurent Blanc (Al Rayyan), Eddie Howe (fără contract), Ralph Hasenhuttl (Southampton), Gareth Soutghate (naționala Angliei), Nuno Espirito Santo (Tottenham) sau Jesse Marsch (RB Leipzig).

Rămâne de văzut cât va mai rezista Ole Gunnar Solskjaer pe banca tehnică, mai ales că pentru Manchester United urmează o perioadă extrem de dificilă cu meciuri foarte tari în următoarele două săptămâni, iar moralul nu este la cele mai înalte cote.

  • Tottenham – Manchester United (30 octombrie, campionat)
  • Atalanta – Manchester United (2 noiembrie, Champiosn League)
  • Manchester United – Manchester City (6 noiembrie, campionat)
ADVERTISEMENT