Fotbal international

Ole Gunnar Solskjaer nu mai e idolul fanilor de pe Old Trafford: “E copia lui Mourinho!”

12.04.2019 | 14:59
Ole Gunnar Solskjaer nu mai este eroul de la Paris, după ce Manchester United a pierdut acasă cu Barcelona

După eșecul suferit acasă cu 0-1 în fața Barcelonei în manșa tur a sferturilor de finală din Champions League antrenorul norvegian al diavolilor, Ole Gunnar Solskjaer nu mai este idolul fanilor de pe Old Trafford. Nordicul este acuzat că a jucat foarte defensiv împotriva catalanilor și că deja a dispărut acea plăcerea a atacului arătată de elevii săi în primele meciuri de la sosirea sa.

Ole Gunnar Solskjaer criticat dur de fani dup[ meciul cu Barcelona pentru jocul defensiv

Toate acestea vin la puțin timp după ce Solskjaer a obținut votul de încredere din partea conducerii lui Manchester United, care i-a făcut un contract pe termen de trei ani, cu opt milioane de euro salariu anual. Norvegianul este comparat de suporteri cu predecesorul său și foarte multă a reacționat în acest sens pe rețelele de socializare. Cu alte cuvinte eroul de la Paris a devenit noul Jose Mourinho.

Unii dintre suporteri critică voalat, fără a fi cu foarte multă aciditate în comentariile lor, dar alții au întors foaia definitiv împotriva celui pe care îl lăudau ieri. “Este clar că a fost supraevaluat. Nu este altceva decât o copie de tristă aminitire a lui Jose Mourinho, omul care ne-a făcut să nu mai dorim să venim la stadion cu jocul lui ultradefensiv.”

Ole Gunnar Solskjaer e comparat cu predecesorul Jose Mourinho
Ole Gunnar Solskjaer e comparat cu predecesorul Jose Mourinho

Norvegianul nu mai este deloc eroul de la Paris

Un altul e disperat pentru că norvegianului i s-a făcut contract pe trei ani. “Nu pot să cred că îl vom vedea de acum înainte încă trei ani pe Solskjaer. A fost nebun cel care a gândit așa ceva”. Nu lipsesc nici atacurile abjecte: “Solskjaer a luat droguri mai tari decât Mourinho. Numai un drogat poate să înceapă un meci de acasă cu cinci apărători.”

Alții deplâng jocul lui United făcut după venirea norvegianului pe bancă: “United al lui Solskjaer s-a dus. Aceasta este echipa lui Mourinho. Un grup de jucători speriați, dezorientați, descurajați. Nu vă mai amăgiți pentru că Solskjaer e copia lui Mourinho. E Mourinho doi din toate punctele de vedere. Adio fotbal, adio spectacol”!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri