Ole Gunnar Solskjaer, dărâmat de înfrângerea cu Manchester City: „A fost cel mai slab meci al meu de când am preluat-o pe United!”

Andrei Șchiopu   
în Manchester United
08/01/2020, 11:20
Ole Gunnar Solskjaer, dărâmat de înfrângerea cu Manchester City: „A fost cel mai slab meci al meu de când am preluat-o pe United!”
Ole Gunnar Solskjaer. Sursă foto: hepta.ro

Manchester United a pierdut pe teren propriu în Cupa Ligii Angliei derby-ul cu City (1-3), iar Ole Gunnar Solskjaer a fost dezamăgit după finalul meciului. Tehnicianul norvegian a declarat că a fost cea mai slabă partidă a lui de când este antrenorul „diavolilor roșii”.

Ole Gunnar Solskjaer, dezamăgit după înfrângerea cu Manchester City

Ole Gunnar Solskjaer s-a supărat după înfrângerea din semifinala Cupei Ligii Angliei cu Manchester City și a declarat că a fost cel mai slab meci făcut de Manchester United de când a preluat echipa: De la golul lor până la finalul primei reprize, am jucat extraordinar de slab.

Am avut o reacție bună în a doua repriză, dar după cele trei goluri ale lor nu am mai reușit să ne concentrăm la fel de bine.

Pur și simplu nu ne-am revenit după golurile adversarilor. În prima repriză am avut prea multe pase înapoi și ne-am închis, schimbănd mingi între noi chiar în jumătatea noastră de teren”.

„Putem să întoarcem scorul!”

Ole Gunnar Solskjaer crede că echipa sa are puterea de a întoarce scorul din manșa tur și a făcut referire la meciul cu PSG din sezonul trecut de Champions League, în care „diavolii roșii” au întors scorul chiar pe „Parc des Princes”.

„Am mai arătat de-a lungul timpului că suntem capabili de reveniri spectaculoase, la fel cum am făcut anul trecut cu PSG în Champions League. Trebuie doar să credem că putem face o răsturnare de situație și pe Etihad”, a adăugat norvegianul.

Totuși, fanii nu sunt de aceeași părere cu Solskjaer, iar la pauza meciului mulți dintre aceștia au părăsit stadionul, fiind dezamăgiți de evoluția jucătorilor lui United.

Mai mult decât atât, fanii lui Manchester City au fost ironici la adresa lui Ole Gunnar Solskjaer și au scandat: „Vrem să mai rămână Solskjaer la United!”.

  • 46 de ani a împlinit Ole Gunnar Solskjaer pe 26 februarie
Închide ×