Ole Gunnar Solskjaer, dorit și în sezonul viitor la Manchester United! ”Aș fi surprins dacă nu se va întâmpla asta”. Video

Luana Martinescu    Traian Terzian   
în Champions League
07/03/2019, 09:14
Ole Gunnar Solskjaer, dorit și în sezonul viitor la Manchester United! ”Aș fi surprins dacă nu se va întâmpla asta”. Video GALERIE FOTO
Managerul norvegian Ole Gunnar Solskjaer este dorit și în sezonul viitor la Manchester United

Managerul norvegian Ole Gunnar Solskjaer este dorit și în sezonul viitor la Manchester United, după ce englezii au reușit o revenire istorică în partida cu Paris Saint-Germain și s-au calificat în sferturile de finală ale Champions League. Britanicii au pierdut în tur pe Old Trafford cu 2-0, dar au făcut un meci perfect pe Parc des Princes și s-au impus cu 3-1, ultimul gol fiind marcat dintr-un penalty acordat cu ajutorul VAR.

Ole Gunnar Solskjaer, dorit și în sezonul viitor la Manchester United

La finalul întâlnirii cu Paris Saint-Germain, fostul coechipier al lui Ole Gunnar Solskjaer la Manchester United, Gary Neville, a declarat că i-ar plăcea ca norvegianul să rămână și în sezonul viitor. ”Aș fi surprins dacă Ole Gunnar Solskjaer nu ar primi în vară un contract permanent la Manchester United”, au fost cuvintele lui Gary Neville, după ce englezii s-au calificat în sferturile de finală ale Champions League.

De altfel, Gary Neville, care este colaborator al postului de televiziune beIN Sports, i-a luat interviul de la finalul meciului lui Ole Gunnar Solskjaer. Extrem de fericit pentru califricare, Neville a glumit cu norvegianul și i-a adresat trei întrebări ”esențiale”: ”Pe ce perioadă ai vrea să fie contractul tău?”, ”Care ar fi salariu pe care îl dorești?” și ”Unde ți-ar plăcea să-ți facem statuia?”.

Ole Gunnar Solskjaer sărbătorește alături de suporteri calificarea lui Manchester United în sferturile Champions League
Ole Gunnar Solskjaer sărbătorește alături de suporteri calificarea lui Manchester United în sferturile Champions League

”Mă voi bucura atâta timp cât durează”

Ole Gunnar Solskjaer s-a distrat la întrebările fostului său coechipier, dar răspunsul său a fost unul mai mult decît diplomatic: “Despre contract nu pot vorbi. Haideţi să o lăsăm pe zilele următoare. Pot să spun că mă voi bucura atâta timp cât durează. Că vor fi 2-3 luni, voi fi un om fericit. Să vedeţi ce atmosferă era în vestiar. Tot clubul este acolo. Toată lumea este acolo”.

Manchester United a obținut o calificare istorică, deoarece nicio echipă nu a reușit să treacă în faza următoare din Champions League după ce a pierdut prima manșă pe teren propriu cu scorul de 2-0. Accidentat de mai multă vreme, Neymar a fost prezent pe Parc des Princes și la finalul jocului a lansat un atac violent la adresa brigăzii de arbitri care a acordat penalty-ul din prelungirile întâlnirii care a adus calificarea englezilor.

Închide ×