Fotbal international

Ole Gunnar Solskjaer vinde tot în vară! Manchester United se desparte de 14 jucători! Cine vine în locul acestora

29.05.2019 | 19:39
Ole Gunnar Solskjaer vinde tot in vara Manchester United se desparte de 14 jucatori Cine vine in locul acestora
ADVERTISEMENT

Ole Gunnar Solskjaer vinde tot în vară şi începe revoluţia pe “Old Trafford”. Manchester United a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor pentru sezonul viitor, iar contraperformanţa dă startul reconstrucţiei echipei, iar 14 fotbalişti vor pleca în perioada de mercato din această vară.

Ole Gunnar Solskjaer vinde tot în vară. Cine sunt cei 14 fotbalişti care ar putea să plece

Ole Gunnar Solskjaer vinde tot în vară, iar pe lista neagră a antrenorului norvegian se află 14 nume. Antonio Valencia, Ander Herrera, James Wilson şi Regan Poole sunt ca şi plecaţi de la echipă, din moment ce contractele acestora expiră pe 30 iunie 2019. Marcos Rojo şi Matteo Darmian au jucat foarte puţin în sezonul recent încheiat şi conducătorii clubului vor să-i vândă în perioada de transferuri, cei doi având şanse minime să fie ţinuţi în lot de antrenorul norvegian.

ADVERTISEMENT

Romelu Lukaku, Alexis Sanchez, Timothy Fosu-Mensah, Cameron Borthwick-Jackson, Phil Jones şi Chris Smalling au fost puşi pe lista de plecări. De pe urma acestor jucători, Manchester United vrea să scoată bani care ar putea să fie reinvestiţi în venirile din vară. Dintre cei şase, plecarea lui Alexis Sanchez ar echilibra bugetul salariilor, din moment ce internaţionalul chilian câştigă 505.000 de lire sterline pe săptămână. Ashley Young şi Nemanja Matic sunt fotbalişti care nu sunt consideraţi soluţii de viitor, iar cei doi ar putea să fie vânduţi în cazul unei oferte concrete.

Ole Gunnar Solskjaer vinde tot în vară (sursă foto: hepta.ro)
Ole Gunnar Solskjaer vinde tot în vară (sursă foto: hepta.ro)

Opt nume pe lista fotbaliştilor doriţi de Manchester United

Conducătorii lui Manchester United vor ca echipa să se lupte la titlu în sezonul viitor, iar presa din Anglia a anunţat Ole Gunnar Solskjaer ar putea dispune de un buget consistent pentru achiziţii. Mai mult decât atât, toţi banii încasaţi din vânzări ar urma sa suplimenteze suma dedicată achiziţiilor.

ADVERTISEMENT

Declan Rice (West Ham United), Toby Alderweireld (Tottenham), Jadon Sancho (Borussia Dortmund), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace), Mauro Icardi (Inter), Joao Felix (Benfica), Kalidou Koulibaly (Napoli) şi Milan Skriniar (Inter) sunt fotbaliştii doriţi de formaţia de pe “Old Trafford”.

Ole Gunnar Solskjaer vinde tot în vară. Jadon Sancho ar putea să ajungă la Manchester United (sursă foto: hepta.ro)
Ole Gunnar Solskjaer vinde tot în vară. Jadon Sancho ar putea să ajungă la Manchester United (sursă foto: hepta.ro)

Ce se întâmplă cu Paul Pogba, jucător aflat pe lista lui Real Madrid

Paul Pogba se află în centrul unei adevărate telenovele pe piaţa transferurilor. Mijlocaşul francez este dorit de Zinedine Zidane, iar presa din Spania anunţă iminenta mutare a fotbalistului de 26 de ani pe “Santiago Bernabeu”. Conform jurnalistului Eduardo Inda, conducătorii celor două cluburi au căzut la o înţelegere şi Manchester United ar urma să încaseze aproape 170.000.000 de euro. La Real Madrid, Paul Pogba va avea un salariu 12.000.000 de euro, unul mai mic decât cel avut la formaţia de pe “Old Trafford”.

ADVERTISEMENT

“Cred că sunt jucători care vor pleca, mai ales că Solskjaer vrea să reconstruiască echipa. Sunt unii jucători care dau semne că vor să plece cât mai repede. Unul dintre cei care vor să părăsească echipa este Paul Pogba. Poate că antrenorul vrea să-l convingă să rămână, nu ştiu. Ar putea să-i spună că va construi noua echipă în jurul lui. Dar eu sincer vă spun că nu cred că Pogba va mai juca pe Old Trafford în sezonul viitor”, declara Paul Ince în urmă cu o lună.

Tags: