Fotbal international

Ole Gunnar Solskjaer vrea să dea 60 de milioane de euro pentru un fotbalist din Serie A! Norvegianul și-a trimis scouterii în Italia

28.02.2020 | 16:38
Ole Gunnar Solskjaer vrea sa dea 60 de milioane de euro pentru un fotbalist din Serie A Norvegianul sia trimis scouterii in Italia
ADVERTISEMENT

Ole Gunnar Solskjaer, antrenorul lui Manchester United, își dorește să schimbe fața echipei sale, iar în vară vrea să-l aducă pe Federico Chiesa, starul Fiorentinei, motiv pentru care și-a trimis scouterii în Italia pentru a-l studia.

Ole Gunnar Solskjaer îl vrea pe Chiesa la Manchester United

Ole Gunnar Solskjaer și-l dorește pe Federico Chiesa la Manchester United, iar pentru transferul acestuia de la Fiorentina, șefii „diavolilor roșii” trebuie să achite o sumă de 70.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul norvegian a fost supărat pentru că Erling Haaland nu a venit la Manchester United și s-a dus la Borussia Dortmund, deși tânărul atacant a fost aproape de a ajunge pe „Old Trafford”.

Federico Chiesa a jucat 25 de partide în actualul sezon pentru Fiorentina și a reușit să înscrie șapte goluri și să ofere cinci pase decisive.

ADVERTISEMENT
  • 22 de ani a împlinit Federico Chiesa pe 5 octombrie

Solskjaer e supărat pe Mino Raiola

Ole Gunnar Solskjaer este supărat pe Mino Raiola, cel care a fost acuzat că l-a îndepărtat pe Haaland de Manchester United, dar care vrea să îl transfere pe Paul Pogba la altă echipă din Europa, peste voința conducerii.

Antrenorul norvegian i-a dat o replică lui Mino Raiola, în care explică faptul că Paul Pogba aparține de Manchester United, nu de impresarul italian:

ADVERTISEMENT

„Paul este jucătorul nostru, nu al lui Mino Raiola. Nu am stat niciodată de vorbă cu Paul și să-i spun ce să-i transmită impresarului său. Nu am vorbit deloc cu Mino până acum”.

Nici Mino Raiola nu a avut un discurs foarte pașnic la adresa conducerii lui Manchester United, cărora le-a transmis că nu le va mai aduce niciun jucător: „De astăzi înainte nu le mai aduc niciun fotbalist.

ADVERTISEMENT

Ar fi fost în stare să-i ruineze până și pe Diego Maradona, Pele și Paolo Maldini”.

  • 60.000.000 de euro este cota de piață a lui Federico Chiesa, conform transfermarkt.com