News

Olena Zelenska dezvăluie ceva ce foarte puțini știu despre Zelenski: ”E capabil să reziste la orice” Video

Olena Zelenska recunoaște că se teme pentru viața soțului ei, Volodimir Zelenski, ținta numărul 1 a Rusiei. În același timp, prima doamnă a Ucrainei dezvăluie că liderul de la Kiev ”e capabil să reziste la orice”.
16.03.2022 | 07:17
Olena Zelenska dezvaluie ceva ce foarte putini stiu despre Zelenski E capabil sa reziste la orice Video
Olena Zelenska, despre Volodimir Zelenski: ”E capabil să reziste la orice”. Sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Soția lui Volodimir Zelenski, Olena Zelenska, a transmis un mesaj scris pentru presa de peste ocean în care a vorbit despre drama Ucrainei. Aceasta a făcut o serie de dezvăluiri și despre soțul său, aflat într-o postură extrem de grea în aceste vremuri.

Olena Zelenska, despre Volodimir Zelenski: ”E capabil să reziste la orice”

Într-o corespondență scrisă pentru postul de televiziune american ABC News, Zelenska (44 de ani) recunoaște că se teme pentru siguranța soțului ei, Volodimir Zelenski.

ADVERTISEMENT

Prima doamnă a Ucrainei a declarat că îşi sună soţul în fiecare dimineaţă, dar numai după ce se roagă pentru bunăstarea lui. Aceasta a mai spus că ştie că soţul ei, cu care este căsătorită de 18 ani, este puternic şi capabil să apere ţara pe care o iubeşte.

”Ca orice femeie din Ucraina, acum pot spune că mă tem pentru soțul meu. În fiecare dimineață, înainte de a-l suna, mă rog să meargă totul bine.

ADVERTISEMENT

În același timp, știu cât de puternic și de rezistent este. El este capabil să reziste la orice, mai ales când apără oamenii și lucrurile pe care le iubește”, a afirmat Zelenska.

Zelenska acuză Rusia de genocid și critică Occidentul pentru lipsa de implicare

Olena Zelenska nu s-a ferit să-i critice pe liderii occidentali pentru că au tăcut după ce Vladimir Putin a invadat granițele Ucrainei.

ADVERTISEMENT

”Astăzi, țara noastră și civilii noștri plătesc un preț foarte mare pentru tăcerea și ezitarea în această problemă. În aceste zile au fost femei și copii nevinovați căzuți victime în maternitatea din Mariupol.

Am pierdut peste 71 de copii din cauza agresiunii rusești. Este un genocid”, a mai scris Zelenska în corespondența pentru ABC News.

ADVERTISEMENT

Prima doamnă a Ucrainei a adăugat: ”Mai mult, milioane de oameni suferă în Mariupol, Harkov, Irpin, Sumî și alte orașe. Nu au apă, mâncare și medicamente. Soldații ruși blochează ajutorul umanitar. Noi trebuie să oprim războiul. Noi, mă refer la întreaga lume”.

În același mesaj, Zelenska a făcut apel la cetățenii țărilor democratice ale lumii să le ceară liderilor lor să ia măsuri împotriva lui Putin şi să-i tragă la răspundere pe oficialii lor aleşi pentru că au ”asistat în tăcere timp de decenii” la creșterea puterii şi tiraniei Rusiei.

ADVERTISEMENT