Life

Olga Verbițchi, eliminată de la Bravo, ai stil? Apar informații din culisele show-ului: „Trebuia atenționată și iertată”

Olga Verbițchi ar fi prima concurentă eliminată de la Bravo, ai stil, iar zvonul a fost alimentat chiar de ea cu niște story-uri pe care le-a șters ulterior.
11.09.2021 | 10:57
Olga Verbitchi eliminata de la Bravo ai stil Apar informatii din culisele showului Trebuia atentionata si iertata
Olga Verbițchi, concurentă la Bravo, ai stil. Captură Kanal D
ADVERTISEMENT

Olga Verbițchi ar fi fost eliminată de la Bravo, ai stil, iar informația apărută pe grupurile dedicate emisiunii au inflamat deja spiritele în rândul telespectatorilor.

Fosta câștigătoare X Factor România a devenit încă din primele două ediții ale concursului de modă de la Kanal D extrem de iubită de public.

ADVERTISEMENT

Se pare că parcursul ei în show-ul Bravo, ai stil nu a durat foarte mult. Concurenta a postat câteva story-uri dubioase pe contul ei de Instagram, în care a confirmat că a părăsit competiția, fără să dea foarte mult detalii.

Olga Verbițchi, eliminată de la Bravo, ai stil?

Respectivele story-uri au fost șterse ulterior, iar apoi s-a creat o adevărată agitație în rândul fanilor. În ultimele ore au apărut informații din culisele emisiunii cum că artista din Chișinău ar fi fost chiar descalificată.

ADVERTISEMENT

„Olga a fost eliminată! Vă pare rău? A postat niște story-uri, apoi le-a șters”, este mesajul care a provocat isterie în rândul fanilor competiției.

De când a apărut acest zvon, Olga nu a mai postat nimic pe contul ei de Instagram, așa cum au făcut celelalte concurente. Cântăreața va lămuri probabil în viitorul apropiat ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor la vestea eliminării Olgăi au fost împărțite. Unii spun că tânăra merita să meargă mai departe, în timp ce alții îi critică atitudinea, pe care o consideră arogantă.

Reacțiile sunt împărțite

„Foarte figurantă! Faptul că vorbea română amestecată cu engleză era penibil; Era amuzantă și dădea un aer proaspăt emisiunii. Este copil și a greșit. Trebuia atenționată și iertată”, sunt două dintre comentariile la postarea de pe Facebook despre presupusa descalificare a Olgăi.

ADVERTISEMENT

Olga Verbițchi s-a făcut remarcată încă din primul episod al noului sezon Bravo, ai stil. Tânăra a pășit pe scenă făcând o glumă care a pus în dificultate emisiunea, despre cocaină.

Vedeta a avut noroc cu jurații și prezentatoarea, căci discuțiile despre droguri alunecau spre o pantă pe care cu siguranță cei de la Kanal D nu și-o doresc.

Rămâne de văzut dacă Olga Verbițchi a fost într-adevăr descalificată așa cum se zvonește și care este motivul pentru care nu mai face parte din reality-show-ul Bravo, ai stil.

Emisiunea se difuzează de miercuri până vineri de la ora 22:30. Sâmbăta are loc gala săptămânală de la ora 22:00, la Kanal D.

 

ADVERTISEMENT