Life

Olguța Berbec, cadou inedit pentru părinții ei. Artista i-a dus în vacanță: “Am reușit”

Olguța Berbec a pregătit un cadou inedit pentru părinții ei. Artista i-a dus în vacanță în afara României. Cei doi nu au avut niciodată un concediu în străinătate.
31.08.2022 | 19:52
Olguta Berbec cadou inedit pentru parintii ei Artista ia dus in vacanta Am reusit
Olguța Berbec și-a dus părinții în vacanță. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Olguța Berbec le-a făcut un cadou inedit părinților ei, cărora a reușit să le îndeplinească o mare dorință. Interpreta de muzică populară i-a dus pe cei care i-au dat viață într-o vacanță în străinătate.

Olguța Berbec, cadou inedit pentru părinții ei

Nașa Vlăduței Lupău și-a dus părinții într-o vacanță all inclusive la mare, în afara României. Cei doi nu au avut niciodată parte de un asemenea sejur. Cântăreața este fericită că a reușit să le ofere acest cadou.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, vedeta i-a întrebat pe internauți dacă știu un loc potrivit pentru o astfel de vacanță și unde să se poată ajunge cu mașina.

Amândoi sunt foarte încântați de această vacanță și nu se așteptau să vadă atât de mulți bunici alături de nepoții lor.

ADVERTISEMENT

“Am reușit. I-am adus la mare. Nu au mai fost niciodată la all inclusive sau într-o vacanță în altă țară.

Își imaginau că pe aici nu vin oamenii de la sat și sunt surprinși să vadă atâția bunici cu nepoți.”, a scris Olguța Berbec pe Instastory, în dreptul unei imagini cu părinții ei.

ADVERTISEMENT
Olguța Berbec părinți
Olguța Berbec și-a dus părinții în vacanță. Sursa foto: Instagram

Vedeta a postat mai multe imagini pe rețelele sociale, de unde reiese că le-a luat și pe fiicele ei în concediu.

Cum se înțeleg fiicele Olguței Berbec

Olguța Berbec a devenit mamă pentru a doua oară anul trecut, iar Cezara, fiica sa cea mare, a fost foarte fericită să aibă o soră mai mică.

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară recunoaște că s-ar fi așteptat să apară gelozie, însă acest lucru nu s-a întâmplat, din fericire.

Cezara este mereu atentă cu sora ei. Mai mult, aceasta are mereu grijă să le-o prezinte și altor persoane atunci când vin acasă.

“Cezara este un copil bun, niciodată nu a existat gelozie, ci din contra. Când vine cineva la noi, o ia în brațe pe cea mică și o arata, se joacă cu ea, este foarte fericită. (…)

Olga deja începe sa meargă, sa fac primii pași, sa vorbească.”, a povestit Olguța Berbec la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT