Life

Olguța Berbec dezvăluie de ce a amânat botezul fiicei sale. Creștinarea fetiței a avut loc la nouă luni

Olguța Berbec (37 de ani) a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu 9 luni, dar abia zilele trecute fetița sa cea mică, Olga Maria, a fost creștinată.
16.11.2021 | 19:55
Olguta Berbec dezvaluie de ce a amanat botezul fiicei sale Crestinarea fetitei a avut loc la noua luni
ADVERTISEMENT

Cântăreața de muzică populară a dezvăluit motivul pentru care a amânat botezul copilului. Creștinarea a avut loc vineri, 12 noiembrie 2021.

După 9 luni de la venirea pe lume, micuța Olga Maria a fost creștinată, asta pentru că pandemia de coronavirus a împiedicat-o pe vedetă să facă evenimentul mai devreme.

ADVERTISEMENT

Virusul din China, dar și data au fost elementele de care a ținut cont Olguța Berbec pentru botezul fiicei sale cea mică. Solista mai are o fată pe nume Cezara.

Olguța Berbec, botez pentru fiica sa la 9 luni de la naștere. De ce a amânat creștinarea micuței

Olguța Berbec și soțul ei, Remus Novac, s-au bucurat de prezența oamenilor dragi și nu au vrut sub nicio formă să facă un botez mare. Evenimentul a fost unul restrâns.

ADVERTISEMENT

„A fost superb. A trebuit să ne dăm după vreme, dar a fost plăcut. Noi am avut o nuntă mare, petreceri mari, dar când e mai restrâns este mai frumos.

Am amânat din mai mulți factori. A fost pandemia în primul rand, iar apoi am hotărât că 12 noiembrie este cea mai potrivită dată pentru noi”, a dezvăluit Olguța Berbec într-o emisiune de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Fiica Olguței Berbec, mult mai cuminte după botez. Ce schimbări au intervenit

În aceeași notă, interpreta de muzică populară susține că micuța a suferit câteva schimbări după ce a fost creștinată. Olga Maria este mult mai cuminte, dar și vedeta este mai relaxată decât la primul copil.

Micuța de numai 9 luni nu mai este la fel de agitată ca înainte, un lucru foarte bun pentru Olguța Berbec care simte că lucrurile s-au așezat în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

„Sunt mai relaxată, parcă trece timpul mai repede. Țin minte că la Cezara eram atât de stresați că țin minte că o ascultam cu urechea în pătuț să văd dacă respiră.

Acum știm toți pașii, e firesc, e ușor. Eu sunt foarte minuțioasă și nu am răbdare deloc, mi-am dorit foarte mult al doilea copil și 3 ani ne-am chinuit. Eu mă trezesc noaptea, exceptând situațiile când plecăm la emisiune și ambele fetițe rămân cu părinții mei.

În rest, eu sunt cea care se trezește noaptea, le face băiță, le duce la vaccin”, povestea în urmă cu ceva vreme cântăreața, la același post TV.

ADVERTISEMENT