Life

Olguța Berbec, noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican: ”Nu-mi mai trebuie nicio clarificare”

Olguța Berbec, dezvăluiri despre scandalul cu Niculina Stoican. Cum decurg lucrurile după ce artista i-a furat o melodie.
05.12.2022 | 10:00
Olguta Berbec noi detalii despre procesul cu Niculina Stoican Numi mai trebuie nicio clarificare
Olguța Berbec, dezvăluiri despre scandalul cu Niculina Stoican. Cum decurg lucrurile după ce artista i-a furat o melodie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nașa și prietena Vlăduței Lupău a oferit noi detalii despre procesul cu colega sa de breaslă. Interpreta de muzică populară a precizat că nu are nevoie de nicio clarificare în legătură cu scandalul în care este implicată fără voia sa.

Olguța Berbec, dezvăluiri despre scandalul cu Niculina Stoican. Cum decurg lucrurile după ce artista i-a furat o melodie

Olguța Berbec a dat-o în judecată pe Niculina Stoican, care i-a furat drepturile pentru o piesă în urmă cu câțiva ani. Scandalul a pornit după ce Youtube i-a solicitat artistei în vârstă de 38 de ani să șteargă melodia interpretată în 2016.

ADVERTISEMENT

În anul 2021 colega sa de breaslă a lansat o piesă, însă linia melodică nu îi aparține. De aici a plecat scandalul dintre cele două cântărețe de muzică populară care au ajuns să se judece în instanță, unde solista mai tânără își cere drepturile.

„Nu m-ar fi deranjat dacă îl cerea sau, cel puțin, specifica proveniența, ba mai mult, mi-a făcut o notificare YouTube în care dorea ștergerea cântecului meu din mediul online, pe motiv că dânsa este autoarea.

ADVERTISEMENT

Practic, de aici a fost obligatoriu procesul, pentru că YouTube-ul a cerut stabilirea originii piesei în instanță. Nu am dorit această situație, nici nu mă face fericită, dimpotrivă.

Procesul se judecă, se amână și durează deja de mult timp. Mie nu-mi mai trebuie nicio clarificare sau concluzie.

ADVERTISEMENT

În momentul interogatoriului la care am fost prezente amândouă împreună cu avocații, Niculina Stoican a recunoscut, întrebată fiind de judecător, că piesele sunt identice. Sau, cu alte cuvinte, a recunoscut că a furat”, a mărturisit Olguța Berbec pentru revista viva.ro.

Olguța Berbec, despre scandalul cu Niculina Stoican

Olguța Berbec este conștientă că scandalul cu colega sa de breaslă, Niculina Stoican, nu-i face bine din niciun punct de vedere. Din păcate, comentariile pe marginea subiectului nu sunt deloc puține la număr.

ADVERTISEMENT

În altă ordine de idei, solista a dezvăluit că are foarte multe idei pe plan muzical. Una dintre acestea constă într-un spectacol mare pentru care muncește enorm și pe care vrea să-l desfășoare anul viitor.

ADVERTISEMENT